Libnet.ro
UNICEF

11:00

Marcel Ciolacu, infectat cu noul coronavirus? Ce spun rezultatele testului COVID-19

Playtech Playtech,
Marcel Ciolacu, infectat cu noul coronavirus? Ce spun rezultatele testului COVID-19

Momente extrem de tensionate pentru mai multi membri PSD, printre care si liderul acestora, Marcel Ciolacu. Dupa ce au intrat in contact cu trei lideri PSD din Salaj, infectati cu COVID-19, cei vizati si-au facut testul COVID-19, iar intre timp s-au autoizolat. Care sunt rezultatele testelor COVID-19 Liderii PSD, Marcel Ciolacu, Paul Stanescu si Vasile . continuă pe Playtech

Presedintele PSD Marcel Ciolacu si alti doi lideri PSD au primit rezultatul testului COVID. Care este verdictul

Presedintele PSD Marcel Ciolacu s-a autoizolat dupa ce s-a intalnit inainte de alegeri cu trei lideri PSD Salaj care ulterior au fost testati pozitiv pentru coronavirus. intalnirea a avut loc la un miting electoral din Zalau la care au mai participat si Vasile Dincu si Paul Stanescu.

Petro Porosenko, fostul presedinte al Ucrainei, este infectat cu noul coronavirus

Fostul presedinte al Ucrainei, Petro Porosenko, a anuntat marti printr-o postare pe o retea de socializare ca este infectat cu noul coronavirus, informeaza cotidianul Le Figaro.

Marcel Ciolacu a primit rezultatul testului Covid-19

Marcel Ciolacu, Paul Stanescu si Vasile Dancu au fost testati pentru noul coronavirus dupa ce au int.

Marcel Ciolacu a primit rezultatul testului COVID-19

Liderii PSD Marcel Ciolacu, Paul Stanescu si Vasile Dincu,intrati in izolare de miercuri dupa ce au intrat in contact cu o persoana bolnava de Covid-19, au primit rezultatul testului pentru coronavirus, acesta fiind negativ.

Marcel Ciolacu si-a facut testul anti-COVID si a intrat in izolare dupa ce a fost la o intalnire cu lideri PSD Salaj confirmati cu virusul

Liderul PSD Marcel Ciolacu si secretarul general al partidului Paul Stanescu s-au izolat la domiciliu marti, dupa ce saptamana trecuta au participat la un eveniment electoral alaturi de lideri ai PSD Salaj confirmati apoi cu COVID-19. Marcel Ciolacu a confirmat pentru HotNews. ro ca si-a facut testul pentru COVID-19 si asteapta rezultatele.

Liderii PSD ies din izolare: Marcel Ciolacu, Paul Stanescu si Vasile Dancu au fost testati negativ pentru infectia cu coronavirus

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, secretarul general al partidului, Paul Stanescu, si presedintele Consiliului National, Vasile Dancu, au fost testati negativ pentru infectia cu noul coronavirus, informeaza B1.

Trei lideri PSD Salaj, infectati cuSARS-CoV-2. Recent, s-au intalnit cu Marcel Ciolacu

Trei lideri PSD Salaj au fost confirmati cu noul coronavirus si au ajuns in spital. Acestia s-au intalnit vineri, inaintea alegerilor locale, cu Marcel Ciolacu, liderul interimar al partidului. Sambata, s-au simtit rau si au fost confirmati pozitiv.

Lideri din PSD Salaj au Covid-19. Marcel Ciolacu a fost vineri cu ei

Mai multi lideri din PSD Salaj au fost confirmati in ultimele zile ca infectati cu noul coronavirus.

Alerta in PSD, dupa ce Marcel Ciolacu este suspectat de COVID-19. Cu cine a intrat in contact liderului partidului

PSD primeste lovitura dupa lovitura, asta dupa ce rezultatele de duminica nu au fost imbucuratoare. in cursul acestei dimineti, liderul PSD a anuntat ca este suspect de COVID-19, dupa ce a intrat in contact cu alti trei membri PSD din Salaj, saptamana trecuta. Acestia au fost testati recent cu COVID-19, ceea ce il pune intr-un .

Marcel Ciolacu s-a autoizolat dupa intalnirea cu 3 lideri PSD confirmati pozitiv. Care este starea liderului partidului

Vesti proaste pentru Marcel Ciolacu. Trei lideri PSD cu care s-a intalnit in urma cu cateva zile au fost confirmati cu coronavirus.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )