Libnet.ro
UNICEF

23:45

Mare atentie! Persoanele care vor sa aplice pentru viza in SUA trebuie sa aiba grija ce posteaza pe Facebook

Antena3 Antena3,
Mare atentie! Persoanele care vor sa aplice pentru viza in SUA trebuie sa aiba grija ce posteaza pe Facebook

Guvernul american intentioneaza sa colecteze date despre activitatea de pe retelele de socializare a aproape tuturor persoanelor care vor sa intre in SUA, conform unor propuneri facute publice vineri de. continuă pe Antena3

Cum ii va ajuta statul pe detinuti. Gratuitatea de care vor beneficia dupa eliberare

Mai multi parlamentari au depus miercuri, la Senat, o initiativa legislativa in care propun ca persoanele care sunt eliberate din inchisoare si care provin din categorii defavorizate sa beneficieze de o serie de.

S-a vandut ca painea calda. Persoanele care au cumparat masina au cheltuit o avere doar pe optionale

La mai putin de doua luni de la prima ei aparitie in public, noua masina electrica de 1. 914 CP si 2. 1 milioane dolari de la Rimac s-a vandut aproape in totalitate. Si mai impresionant este cum persoanele care au cumparat un astfel de automobil au cheltuit peste 600. 000 dolari doar pe echipamente optionale.

Cursuri si workshop-uri gratuite pentru femeile care vor sa faca afaceri. Descarca propunerea de procedura

Antreprenoarele sau femeile care vor sa faca afaceri pot participa la cursuri, workshop-uri si conferinte gratuite prin programul pentru dezvoltarea antreprenoriatului in randul femeilor din sectorul IMM. Ministerul pentru Mediul de Afaceri a publicat o propunere de procedura pentru acest program, al carui buget va fi de 1 milion de lei, in 2018.

Lista arbitrilor care vor oficia la Cupa Mondiala din Rusia

FIFA a anuntat, joi, lista completa a arbitrilor care vor oficia la turneul final al Cupei Mondiale din aceasta vara.

SUA: Aplicantii pentru viza ar putea fi nevoiti sa-si declare toate conturile de Facebook

Guvernul american ar putea implementa o decizie radicala in privinta celor care solicita viza pentru SUA. Majoritatea aplicantilor la viza de imigrant si de non-imigrant - circa 14,7 milioane de persoane - vor.

Atentie soferi! Politistii vor actiona cu peste 300 de aparate radar in intreaga tara, de Florii

Peste 8. 000 de politisti vor actiona, zilnic, in perioada 31 martie - 2 aprilie, pentru asigurarea ordinii si linistii publice, cu peste 300 de aparate radar in intreaga tara, anunta Inspectoratul General al.

Ministrul Energiei considera ridicol faptul ca Ministerul Finantelor nu stie cum sa impoziteze persoanele fizice care vor sa produca energie

Persoanele fizice nu pot energie electrica, deoarece Ministerul Finantelor nu stie cum sa impoziteze aceasta activitate, a declarat miercuri ministrul Energiei, Anton Anton, citat de Agerpres. in opinia sa, situatia este efectiv ridicola, in cadrul unei conferinte pe tema contorizarii inteligente a electricitatii.

Persoanele fizice vor putea directiona 3,5% din impozitul pe venit catre ONG-uri

Guvernul va aproba, prin ordonanta de urgenta, o serie de modificari fiscale, care vizeaza, printre altele, majorarea de la 2% la 3,5% a cotei din impozitul pe venitul persoanelor fizice care poate fi alocata.

Un comunicat al Statisticii ramas aproape neobservat. Retineti: pensia noastra nu ne-o va plati Statul, ci cei care vor munci atunci cand ne vom pensiona noi!

Ca tot suntem in anul Centenarului, imaginati-va o familie care traia prin 1918. Oamenii se gospodareau singuri, pbtineau pe cont propriu cele necesare traiului, facandu-si inclusiv incaltamintea, dar si lumanarile in regie proprie. Nu mai vorbesc de case, pe care si le ridicau in cel mai bun caz cu ajutorul vecinilor. Membrii familiei care erau apti de munca asigurau cele trebuincioase casei, inclusiv pentru copii si pentru batranii care nu mai puteau munci la camp. Faptul ca azi traim intr-o alta societate si avem venituri mari nu schimba deloc faptul ca cei care muncesc trebuie sa produca toate bunurile si serviciile consumate de intreaga populatie. Persoanele aflate in intretinere si care nu lucreaza sunt la fel de dependenti astazi ca acum 150 de ani. Contributiile pentru pensii platite azi sunt de fapt acele produse alimentare recoltate, la care taranii de acum 100 de ani trebuiau sa renunte pentru a-i intretine pe batranii aflati in intretinere.

TRADITII SI OBICEIURI DE FLORII. Ce trebuie sa faca fetele care vor sa se marite in aceasta zi

In Romania sunt numeroase superstitii si traditii de Florii, aceasta sarbatoare fiind una de mare insemnatate pentru crestin-ortodocsi. Floriile marcheaza si.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )