Libnet.ro
UNICEF

16:30

Marea Britanie va fi din nou binevenita in Uniunea Europeana, daca decide sa renunte la Brexit

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Marea Britanie va fi din nou binevenita in Uniunea Europeana, daca decide sa renunte la Brexit

Marea Britanie va fi din nou binevenita in Uniunea Europeana, daca decide sa renunte la Brexit, a declarat ministrul german de Finante Wolfgang Schaueble, citat de AFP, transmit surse din presa. continuă pe Ziarul Bursa

Schaeuble: Marea Britanie ar fi binevenita in UE daca britanicii nu ar mai dori sa plece

Ministrul german de Finante, Wolfgang Schaeuble, a spus, intr-un interviu acordat televiziunii Bloomberg, ca Marea Britanie ar fi binevenita in Uniunea Europeana daca britanicii ar decide ca nu vor sa mai plece din blocul comunitar, potrivit News. ro.

Ministrul german de Finante: Daca britanicii se razgandesc in privinta Brexitului, UE ii va primi inapoi

Regatul Unit ar fi din nou binevenit in Uniunea Europeana daca ar decide sa renunte la Brexit, a indicat ministrul german de finante, Wolfgang Schaeuble, intr-un interviu publicat marti de agentia.

Ministrul pentru Brexit: Cetatenii UE din Marea Britanie nu trebuie sa se teama pentru drepturile lor

Cetatenii europeni din Marea Britanie nu trebuie sa se teama pentru drepturile lor viitoare, a declarat ministrul britanic pentru Brexit, David Davis, luni. Astfel, el si-a si-a exprimat speranta ca Marea Britanie si Uniunea Europeana vor ajunge la un acord, la scurt timp de la inceperea negocierilor privind ielirea din blocul comunitar.

Marea Britanie poate ramane in UE, dar in termeni mai defavorabili decat are acum - negociatorul-sef din Parlamentul European

Marea Britanie isi poate schimba pozitia si poate ramane in Uniunea Europeana, dar ar trebui sa se astepte la conditii mai defavorabile decat in acest moment, a declarat miercuri Guy Verhofstadt, coordonatorul desemnat de Parlamentul European privind Brexit, citat de Reuters.

Ministrul pentru Brexit: Marea Britanie ar putea inca parasi UE fara nicio intelegere

Ministrul pentru Brexit, David Davis, a declarat ca Marea Britanie ar putea in continuare sa se indeparteze de negocierile cu Uniunea Europeana fara nicio intelegere si ca este important sa mentina aceasta optiune, in timp ce incep negocierile privind plecarea Marii Britanii a blocului, relateaza Reuters.

Franta si Germania lasa usa UE deschisa pentru Marea Britanie

Uniunea Europeana mentine deschisa posibilitatea ramanerii Marii Britanii in Blocul comunitar pana cand negocierile pe tema Brexit nu se vor incheia, a afirmat presedintele Frantei, Emmanuel Macron, cu ocazia intrevederii pe care a avut-o cu premierul britanic, Theresa May. Si ministrul german de Finante, Wolfgang Schaueble, este de aceeasi parere.

Marea Britanie: Discutiile privind Brexit vor avea loc saptamana viitoare, dar cel mai probabil nu pe 19 iunie, asa cum a fost stabilit initialDiscutiile privind Brexit

Discutiile oficiale privind iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana s-ar putea sa nu inceapa pe 19 iunie, pentru ca la ceeasi data Guvernul ar trebui sa stabileasca programul politic pentru noul parlament, a spus luni ministrul pentru Brexit, David Davis, transmite Reuters.

Jeremy Corbyn crede ca are in continuare sanse pentru a ajunge premier in Marea Britanie

Liderul laburist a declarat sambata noaptea ca are in continuare sanse pentru a deveni premier si va incerca sa blocheze pana la capat formarea unui nou executiv conservator in Marea Britanie, transmite Sky News.

Marea Britanie nu se opreste la Brexit. Vor sa iasa dintr-un alt acord european

Fostul lider din partea conservatorilor al taberei pro-Brexit inaintea referendumului de anul trecut, Michael Gove, propus acum din nou ministru in guvernul condus de Theresa May, a declarat marti ca.

Marea Britanie: Liderul liberal-democratilor demisioneaza dupa rezultatul din alegerile legislative

Tim Farron a demisionat miercuri de la conducerea Partidului Liberal Democrat din Marea Britanie, dup rezultatul slab al formatiunii sale din alegerile legislative, desfasurate saptamana trecuta, potrivit.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )