Libnet.ro
UNICEF

21:30

Marea Britanie iese din UE, dar are nevoie de mai multi imigranti pentru a evita o catastrofa economica

Hotnews Hotnews,
 Marea Britanie iese din UE, dar are nevoie de mai multi imigranti pentru a evita o catastrofa economica

Populatia imbatranita, deficitul de forta de munca si productivitatea scazuta inseamna ca Marea Britanie are nevoie de 200. 000 de imigranti pe an, dublu fata de tinta conservatorilor, pentru a putea evita consecintele unei catastrofe economice, arata un studiu al Global Future, potrivitGuardian. continuă pe Hotnews

Ambasadorul Paul Brummell: Marea Britanie iese din UE, nu din Europa. Vrem sa dezvoltam mai mult relatiile cu Romania

Marea Britanie doreste sa dezvolte mai mult relatiile cu Romania, in special in domeniul comercial si in cel al investitiilor, in pofida iesirii din Uniunea Europeana, a declarat, joi, ambasadorul britanic in Romania, Paul Brummell.

VIDEO Un mic atol nelocuit din Pacific are cea mai mare densitate de gunoaie din lume, fiind poluat cu 38 de milioane de bucati de plastic

Unul dintre cele mai izolate locuri din lume, un atol de corali nelocuit este si unul dintre cele mai poluate locuri de pe glob, scrie Guardian.

Semafoare inteligente: Marea Britanie va testa semafoare care isi schimba culorile in functie de trafic

Marea Britanie va testa in 2018 un sistem de semafoare inteligente care isi schimba automat culorile in functie de conditiile din trafic.

Nunta anului in Marea Britanie va avea loc intr-o sera de sticla de 120.000 de euro

Pippa Middleton se va casatori in acest weekend cu James Matthews, iar invitatii, printre care se vor afla si membri ai familiilor regale, vor petrece intr-o sera din sticla, un cort imens, a carei inchiriere costa peste 120. 000 de euro.

Premierul Theresa May sustine ca Marea Britanie va continua sa faca schimb de informatii secrete cu SUA, in ciuda scandalului in care este implicat Donald Trump

Premierul Regatului Unit, Theresa May, a anuntat miercuri ca Marea Britanie si SUA vor continua sa-si transmita reciproc informatii confidentiale, in ciuda scandalului din SUA in care este implicat Donald Trump.

VIDEO / LIVE Dezbatere n Parlamentul European privind Brexit-ul: tratament egal pentru cetatenii UE din Marea Britanie, aspecte bugetare ale retragerii Marii Britanii

Eurodeputatii dezbat, miercuri dimineata, incepand de la ora locala 9:00 10:00, ora Romaniei), liniile directoare pentru negocierile UE cu Marea Britanie, agreate de Consiliul European la ultima reuniune din luna aprilie.

Societe Generale este investigata in Marea Britanie pentru acuzatii de mita in Libia

Biroul pentru Fraude Grave din Marea Britanie a solicitat documente in cadrul unei investigatii legata de un conflict dintre Societe Generale si Autoritatea pentru Investitii din Libia LIA), dupa ce banca franceza a acceptat sa plateasca 963 de milioane de euro pentru inchiderea unui proces civil legat de dare de mita, transmite Bloomberg.

Real Madrid invinge Celta Vigo, scor 4-1, si mai are nevoie de un singur punct pentru a castiga titlul in Spania

Formatia Real Madrid a invins, miercuri, in deplasare, echipa Celta Vigo, scor 4-1, intr-un meci restant din etapa a XXI-a si mai are nevoie de un singur punct pentru a castiga titlul in Spania. Pentru Real Madrid au marcat Cristiano Ronaldo '10 si '48, Benzema '70 si Kroos '88.

Un tanar din Alba Iulia are nevoie de noi. Mobilizare pe retelele de socializare pentru salvarea sa. Victima a unui accident, barbatul are nevoie de donatori de sange

George Dragos Man, un tanar din Alba Iulia, are nevoie de ajutorul nostru. Tanarul a fost lovit pe trecerea de pietoni si are nevoie de donare de sange, potrivit Adevarul. Cunoscutii fac apel.

Liviu Dragnea, despre modificarea Legii privind numirea sefului Doi si-un sfert: PSD nu are nevoie de niciun serviciu secret, pentru ca le are pe toate. Este un partid iubit

Seful PSD si presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a afirmat, vineri, ca formatiunea pe care o conduce nu are nevoie sa isi faca niciun serviciu secret, intrucat este un partid iubit cu un sediu foarte accesat. Precizarile vin in contextul in care, joi, seful statului a afirmat criticat modificarile la Legea privind numirea conducerii Directiei Generale de Protectie Interna DGPI).

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.213 seconds )