Libnet.ro
UNICEF

06:30

Marea Britanie: O invazie terestra in Fasia Gaza va costa Israelul mare parte din sustinerea internationala

Antena3 Antena3,
Marea Britanie: O invazie terestra in Fasia Gaza va costa Israelul mare parte din sustinerea internationala

Ministrul britanic de Externe William Hague a avertizat duminica asupra faptului ca o operatiune terestra israeliana in Fasia Gaza ar putea sa coste Israelul o mare parte a sustinerii internationale de. continuă pe Antena3

UPDATE Un lider al Hamas a fost ucis. Israelul a blocat toate drumurile spre Fasia Gaza. 28 de morti.Trupele israeliene, masate la granita cu Gaza

Ora 22. 50 Guvernul israelian a acceptat mobilizarea a 75. 000 de rezervisti militariOra 22. 00 Un lider al aripii militare a miscarii Hamas, Ahmed Abu Jalal, a fost ucis, vineri seara, in raidul aerian israelian efectuat in zona Maghazi din Fasia Gaza. Israelul a blocat, vineri seara, toate caile de acces rutier spre Fasia Gaza, anuntand ca zona este una militarizata inchisa. Ora 21. 00 Patru palestinieni au fost ucisi intr-un nou raid aerian, anunta surse medicale palestiniene. Bilantul operatiunii israeliene Pilon al Apararii a ajuns la 28 de morti in Fasia Gaza. In Israel, trei civili au fost ucisi intr-un atac cu racheta lansat din Fasia Gaza.

CONFLICTUL DIN FASIA GAZA: Un lider al Hamas a fost ucis. ...

Un lider al aripii militare a miscarii Hamas, Ahmed Abu Jalal, a fost ucis, vineri seara, in raidul aerian israelian efectuat in zona Maghazi din Fasia Gaza. Israelul a blocat, vineri seara, toate caile de acces rutier spre Fasia Gaza, anuntand ca zona este una militarizata inchisa, potrivit Mediafax. Potrivit surselor citate, Ahmed Abu Jalal a fost ucis intr-un raid aerian care a avut loc in apropierea taberei de refugiati de la Maghazi, situata in centrul Fasiei Gaza. In atac au fost .

Zona este militarizata inchisa. Israelul a blocat toate drumurile spre Fasia Gaza

Israelul a blocat, vineri seara, toate caile de acces rutier spre Fasia Gaza. Zona este militarizata inchisa, a declarat purtatorul de cuvant al armatei israeliene, scrie AFP. Toata drumurile spre Fasia Gaza.

VIDEO. UPDATE. Israelul NU a SUSPENDAT bombardamentul in FASIA GAZA.

Doi palestinieni au fost ucisi in timpul unui raid aerian israelian in nordul Fasiei Gaza, in timpul vizitei premierului egiptean Hisham Qandil, au anuntat surse medicale palestiniene, citate de AFP, potrivit Mediafax. Un purtator de cuvant al premierului israelian Benjamin Netanyahu acuzase anterior miscarea Hamas, care controleaza Fasia Gaza, ca nu respecta armistitiul provizoriu anuntat de Israel in timpul vizitei sefului Guvernului egiptean. Potrivit agentiei de presa .

VIDEO UPDATE Israelul a continuat raidurile aeriene in Fasia Gaza. 14 palestinieni au fost ucisi, iar sediul guvernului Hamas a fost distrus

Israelul a continuat sambata raidurile aeriene in Fasia Gaza, in cea de-a patra zi a operatiunii Pilonul Apararii, in timp ce tirurile de rachete dinspre teritoriul palestinian s-au diminuat. Bombardamentele israeliene au ucis opt persoane si a distrus complet sediul central al guvernului Hamas, in timp ce 20. 000 de rezervisti ai armatei israeliene, rechemati de urgenta, s-au alaturat unitatilor lor sambata dimineata, cea mai mare parte dintre ei la periferia enclavei palestiniene, relateaza AFP. UPDATE 14 palestinieni au fost ucisi sambata, ducand bilantul mortilor in randul palestinienilor la 44; 8 dintre acestia sunt din fortele armate. Patru persoane au fost ucis in raidurile din cursul serii, la Deir-al-Balah si in satul Masdah, in centrul Fasiei Gaza.

Israelul continua raidurile aeriene in Fasia Gaza. Opt palestinieni au fost ucisi, iar cartierul general al guvernului Hamas a fost distrus

Israelul a continuat sambata raidurile aeriene in Fasia Gaza, in cea de-a patra zi a operatiunii Pilonul Apararii, in timp ce tirurile de rachete dinspre teritoriul palestinian s-au diminuat. Bombardamentele israeliene au ucis opt persoane si a distrus complet cartierul general al guvernului Hamas, in timp ce 20. 000 de rezervisti ai armatei israeliene, rechemati de urgenta, s-au alaturat unitatilor lor sambata dimineata, cea mai mare parte dintre ei la periferia enclavei palestiniene, relateaza AFP.

VIDEO Israelul continua raidurile aeriene in Fasia Gaza. Opt palestinieni au fost ucisi, iar sediul guvernului Hamas a fost distrus

Israelul a continuat sambata raidurile aeriene in Fasia Gaza, in cea de-a patra zi a operatiunii Pilonul Apararii, in timp ce tirurile de rachete dinspre teritoriul palestinian s-au diminuat. Bombardamentele israeliene au ucis opt persoane si a distrus complet sediul central al guvernului Hamas, in timp ce 20. 000 de rezervisti ai armatei israeliene, rechemati de urgenta, s-au alaturat unitatilor lor sambata dimineata, cea mai mare parte dintre ei la periferia enclavei palestiniene, relateaza AFP.

Israelul blocheaza toate drumurile spre Fasia Gaza, sugerand eventualitatea unei operatiuni terestre

Israelul a blocat, vineri seara, toate caile de acces rutier spre Fasia Gaza, anuntand ca zona este una militarizata inchisa, masuri care sugereaza declansarea unei ofensive terestre.

Netanyahu: Israelul este pregatit sa intensifice semnificativ operatiunea in Fasia Gaza

Armata israeliana este pregatita sa intensifice in mod semnificativ operatiunea sa militara Pilon de Aparare, in curs, impotriva unor grupari palestiniene armate in Fasia Gaza, a declarat duminica premierul Benjamin Netanyahu,.

AFP: Israelul si Fasia Gaza au nevoie de un mediator credibil pentru incheierea unui ...

Incheierea unui armistitiu intre Israel si grupari armate palestiniene din Fasia Gaza depinde de capacitatea fiecarei parti de a revendica un succes si de credibilitatea medierii, subminata de lansarea operatiunii israeliene Pilon de Aparare in timpul unui armistitiu in vigoare, comenteaza AFP, potrivit Mediafax. Raiduri israeliene masive si tiruri palestiniene de racheta continuau duminica, in paralel cu contacte intensive, la Cairo, in vederea unei incetari a ostilitatilor. Presedintele .

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )