Libnet.ro
UNICEF

14:00

Marea Britanie si Italia sustin necesitatea unei reforme profunde a UE

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Marea Britanie si Italia sustin necesitatea unei reforme profunde a UE

ACTUALIZARE 11:50 Marea Britanie si Italia au anuntat marti ca au cazut de acord asupra necesitatii reformarii Uniunii Europene pentru a proteja drepturile cetatenilor UE din afara zonei euro, a promova afacerile si a combate criza migratiei in Europa, potrivit Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Marea Britanie si Italia sustin necesitatea unei reforme profunde a UE

ACTUALIZARE 11:50 Marea Britanie si Italia au anuntat marti ca au cazut de acord asupra necesitatii reformarii Uniunii Europene pentru a proteja drepturile cetatenilor UE din afara zonei euro, a promova afacerile si a combate criza migratiei in Europa, potrivit Reuters.

Va accepta Uniunea Europeana compromisurile de politica sociala cerute de Marea Britanie?

Premierul conservator David Cameron a efectuat recent un turneu de tatonare in tari din Europa Centrala si de Est Romania, Polonia, Bulgaria), in ideea de a evalua daca si in ce conditii ar putea eventual obtine sprijin politic sau, mai corect spus, acceptarea de catre aceste state a asa-ziselor reforme ale Uniunii Europene cerute de Marea Britanie in schimbul ramanerii in Uniune; In realitate, e vorba de concesiile si exceptarile de la respectarea tratatelor in vigoare pe care Londra doreste sa le obtina din partea Uniunii Europene.

Avortezi copilul sau mori. Ce decizie a luat femeia din Marea Britanie pusa in aceasta situatie

O femeie din Marea Britanie a fost pusa in fata unei alegeri imposibile atunci cand a ramas insarcinata cu cel de-al treilea copil. Fie avortezi, fie mori, i-au spus medicii, insa ea nu a vrut sa renunte. Se.

Scene de groaza intr-un orasel din Marea Britanie. Ce era de fapt piciorul retezat pe care l-au gasit oamenii in apa

Oameni din Bradford on Avon, un orasel din Marea Britanie, au sunat de urgenta politia dupa ce au vazut un picior retezat de om care plutea in apa. Nu mica le-a fost surpriza cand au aflat adevarul.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )