Libnet.ro
UNICEF

01:06

Marea Britanie. Mai multe pachete cu munitie au fost furate dintr-un tren de marfa

Antena3 Antena3,
Marea Britanie. Mai multe pachete cu munitie au fost furate dintr-un tren de marfa

Departamentul pentru antiterorism al politiei britanice cauta mai multe pachete cu munitie apartinand Ministerului Apararii si care au fost furate dintr-un tren de marfa la Warrington, relateaza Sky News,. continuă pe Antena3

Ford va inchide doua unitati de productie din Marea Britanie si va renunta la peste 1.300 de angajati

Ford a comunicat sindicalistilor din Marea Britanie ca in vara lui 2013 va inchide uzina care produce utilitara Transit plus un sit industrial de presaj auto, numarul efectivelor Ford in Regat urmand a scadea cu 1. 300, scrie The Guardian. Ford anuntase miercuri ca va inchide uzina din Belgia, iar acum urmeaza sa opreasca asamblarea de vehicule in Marea Britanie unde a deschis in 1911 prima uzina pentreu Model T.

Germania a cerut, pentru prima oara in 20 de ani, sa verifice aurul Bundesbank depozitat in SUA, Franta si Marea Britanie

Germania a cerut, pentru prima oara, verificarea aurului Bundesbank depozitat in SUA, Franta si Marea Britanie, transmite CNBC. O curte federala germana a recomandat bancii centrale sa deruleze audituri anuale s.

Ford va inchide doua unitati de productie din Marea Britanie: Peste 1.300 de posturi vor fi suspendate

Constructorul automobilistic Ford a anuntat ca va inchide doua unitati de productie din Marea Britanie, in vara anului 2013, ocazie cu care se vor inchide cel putin 1. 300 de locuri de munca. Ford a anun.

Ford va inchide doua unitati de productie din Marea Britanie: Peste 1.300 de posturi vor fi suspendate

Constructorul automobilistic Ford a anuntat ca va inchide doua unitati de productie din Marea Britanie, in vara anului 2013, ocazie cu care se vor inchide cel putin 1. 300 de locuri de munca. Ford a anun.

Marea Britanie a iesit din recesiune in trimestrul III

Marea Britanie a iesit din recesiune in trimestrul trei, revenind la crestere dupa trei trimestre consecutive de contractie a economiei, potrivit unei prime estimari oficiale publica joi si citata de AFP.

Armistitiul initiat de Lakhdar Brahimi, incalcat in mai multe regiuni din Siria - ONG.

Armistitiul initiat de catre emisarul international Lakhdar Brahimi cu ocazia sarbatorii musulmane Aid al-Adha a fost incalcat vineri in mai multe regiuni din Siria, a declarat directorul organizatiei nonguvernamentale ONG) Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului, relateaza AFP, potrivit Mediafax. Armistitiul a fost facut tandari in mai multe regiuni din Siria. Cu toate acestea, se inregistreaza un nivel mai redus de violenta si mai putine victime decat de obicei, a declarat pentru AFP .

Avertizare meteo de vant puternic in mai multe judete. Vezi aici zonele vizate

Meteorologii au emis, sambata dimineata, mai multe avertizari de vant puternic pentru mai multe judete. Sunt vizate judetele Timis, Caras-Severin, Arad, Bihor, Sibiu. Se vor inregistra intensificari ale.

Premiera negativa pentru Nokia pe piata smartphone: Strategy Analitcs sustine ca Nokia a iesit din top 3 producatori cu cele mai multe smartphone-uri vandute/IDC estimeaza ca Nokia a iesit din top 5

Estimarile facute de firmele de cercetare privind livrarile la nivel mondial de telefoane de tip smartphone telefoane avansate dotate cu sisteme de operare) in trimestrul trei din acest an sunt ingrijoratoare pentru Nokia, odata cel mai mare producator mondial de telefoane mobile din lume. Strategy Analytics a anuntat vineri ca Nokia nu mai este intre primii trei cei mai mari producatori de smartphone-uri din lume, in timp ce o alta firma de cercetare, IDC, merge mai departe si anunta ca Nokia a iesit din top cinci producatori cu cele mai multe vanzari de smartphone-uri la nivel global, informeaza Mobileworldlive. com.

Enel intrerupe temporar alimentarea cu energie electrica in mai multe zone din Bucuresti ...

Enel Distributie Muntenia S. intrerupe, vineri, alimentarea cu energie electrica in mai multe zone din Bucuresti si din judetul Ilfov, ca urmare a lucrarilor planificate de revizii, reparatii si modernizari in reteaua de distributie, informeaza Agerpres. Vineri, in municipiul Bucuresti, curentul electric va fi oprit, intre orele 07:00 - 12:00, in zona Soseaua Bucuresti - Ploiesti, str. Ion Zavoi nr. 42-44, str. Verii, str. Profetului. Intre orele 09:00 - 11:00 si 13:00 - 15:00, curentul .

Anghel, BVB: Vom avea mai multe emisiuni de obligatiuni in urmatoarele 12 luni

Presedintele Bursei de Valori Bucuresti BVB), Lucian Anghel, a declarat joi ca in urmatoarele 12 luni vor fi derulate mai multe emisiuni de obligatiuni corporative, care vor fi listate pe piata de capital de la Bucuresti, informeaza Mediafax .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )