Libnet.ro
UNICEF

01:05

Marea Britanie. Oficial din Sanatate, infectat cu coronavirus

Antena3 Antena3,
Marea Britanie. Oficial din Sanatate, infectat cu coronavirus

Coronavirusul a ajuns si la secretarul de Stat pentru Sanatate Publica din Marea Britanie, Nadine Dorries, care a fost depistata pozitiv pentru virusul 2019-nCoV. continuă pe Antena3

Marea Britanie pregateste un plan anti-coronavirus de anvergura. Cel mai rau scenariu posibil prevede 100.000 de decese

Ministri Regatului Unit stabilesc masurile anti-coronavirus, iar cel mai rau scenariu pregatit la Whitehall prevede un bilant al deceselor de 100. 000, potrivit The Times. Premierul Boris Johnson va conduce o a.

Bundesliga 2: Timo Hubers (Hannover), primul fotbalist din Germania infectat cu coronavirus

Hannover, echipa din Bundesliga 2 liga a doua din Germania), a anuntat ca fundasul Timo Hubers 23 de ani) a fost infectat cu COVID-19 si se afla in carantina. Hubers este primul fotbalist profesionist din Germania testat pozitiv pentru coronavirus.

Fostul sef din Politie, infectat cu coronavirus, a mintit cand a fost internat in spital

Fostul sef din Politie, infectat cu coronavirus si internat la Spitalul de Urgenta Dimitrie Gerota a mintit atunci cand a fost internat pentru prima data si chiar a completat formulare de consimtamant in care a explicat ca nu a calatorit in afara tarii in ultimele doua luni.

Barbatul din Galati infectat cu coronavirus ar fi putut infecta si alte persoane. Apelul autoritatilor

Autoritatile au lansat un apel pentru identificarea tuturor celor care au intrat in contact cu barbatul de 72 de ani, din Galati, infectat cu coronavirus.

CORONAVIRUS |Marea Britanie: Supermarketurile, luate cu asalt. Masurile impuse de comercianti

Pe fondul epidemiei de coronavirus care a izbuncit si in Marea Britanie, supermarketurile au fost luate cu asalt. Astfel, in plina panica in legatura cu extinderea coronavirusului , lipseste hartia.

Bundesliga 2: Timo Hubers (Hannover), primul fotbalist din Germania infectat cu coronavirus

Hannover 96, echipa din Bundesliga 2 liga a doua din Germania), a anuntat ca fundasul Timo Hubers 23 de ani) a fost infectat cu COVID-19 si se afla in carantina. Hubers este primul fotbalist profesionist din Germania testat pozitiv pentru coronavirus.

Barbatul din Bucuresti infectat cu coronavirus avea simptome bizare, motiv pentru care medicii nu l-au testat inca de la internare pentru COVID 19

Barbatul din Bucuresti confirmat cu noul coronavirus a avut simptome complet diferite fata de cele intalnite la restul pacientilor infectati cu COVID 19, motiv pentru care acesta nu a fost izolat inca de la sosirea in spital, anunta Grupul de Comunicare Strategica intr-un comunicat.

Au fost identificate si izolate patru persoane care au calatorit cu barbatul din Galati infectat cu coronavirus. Doi galateni ignora carantina

Politistii verifica imaginile de pe camerele de supraveghere din microbuz si identifica pe rand calatorii din mijlocul de transport unde s-a aflat pe 29 februarie si galateanul de 72 de ani infectat cu coronavirus. Depasite de situatie, autoritatile au apelat la un ONG pentru a verifica zilnic cele aproape 700 de persoane izolate la domiciliu in judetul Galati.

EXCLUSIV Surse: Majoritatea persoanelor care au intrat in contact cu barbatul din Galati infectat cu coronavirus dupa ce au calatorit cu un microbuz au fost identificate

EXCLUSIV Majoritatea persoanelor care au intrat in contact cu barbatul de 72 de ani din Galati confirmat cu noul coronavirus, dupa ce au calatorit alaturi de acesta cu un microbuz cu plecare din Bucuresti au.

Un laborator din Marea Britanie cauta cobai pentru vaccinul impotriva coronavirusului. Cati bani vor primi voluntarii

Un laborator din Marea Britanie aflat in cautarea unui vaccin impotriva coronavirusului Covid-19 face apel la voluntari dispusi sa il ajute in acest sens.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )