Libnet.ro
UNICEF

01:06

Marea Britanie a revocat acordarea licentelor de export pentru echipamente militare destinate armatei din Egipt

Adevărul Adevărul,
Marea Britanie a revocat acordarea licentelor de export pentru echipamente militare destinate armatei din Egipt

Marea Britanie a revocat cinci licente de export pentru echipamente militare destinate armatei si politiei din Egipt, potrivit unui comunicat al guvernul de la Londra, emis vineri. Decizia oficialilor englezi este o consecinta a tensiunilor din cea mai mare natiune araba, criticand violentele armatei care au dus la moartea a zeci de oameni. continuă pe Adevărul

Bani patati de sange: Marea Britanie a exportat echipament militar si de spionaj in valoare de 12,3 miliarde de lire sterline catre Siria, Iran, Israel si Rusia

O ancheta a unei comisii parlamentare a scos la iveala ca guvernul Marii Britanii a emis peste 3. 000 de licente de export pentru echipament militar si de spionaj, in valoare de 12,3 miliarde de lire sterline, catre tari care figureaza pe lista neagra a statelor care nu respecta drepturile omului, scrie miercuri cotidianul The Independent. Printre aceste state se numara Siria, Iran si Israel.

O tanara din Marea Britanie isi injecteaza botox pe banii contribuabililor, dupa ce a primit si silicoane

Servicul National de Sanatate NHS) din Marea Britanie a decis sa aprobe cerea unei femei pentru o operatie cu botox ce va fi platita din banii contribuabililor. Josie Cunningham a primit si o pereche de sani.

O tanara din Marea Britanie isi injecteaza botox pe banii contribuabililor, dupa ce a primit si silicoane (VIDEO)

Servicul National de Sanatate NHS) din Marea Britanie a decis sa aprobe cerea unei femei pentru o operatie cu botox ce va fi platita din banii contribuabililor. Josie Cunningham a primit si o pereche de sani.

VIDEO Politistii romani care lucreaza alaturi de colegii englezi, remarcati de presa din Marea Britanie

Politistii romani trimisi in Anglia sa ajute la combaterea infractiunilor comise de persoane din Romania au devenit subiect de presa in Marea Britanie, jurnalistii locali relatand pe larg despre actiunile in care sunt implicati acestia si despre sprijinul real adus autoritatilor locale, scrie Mediafax.

Alerta de canicula in Marea Britanie. De cinci zile consecutiv, temperaturile depasesc 30 de grade Celsius

In Marea Britanie a fost instituita o alerta de canicula, ceea ce a determinat autoritatile sa multiplice, miercuri, indemnurile la prudenta, scrie AFP. De cinci zile consecutiv, temperaturile.

Record de temperaturi in Marea Britanie: Meteorologii au emis alerta de canicula

Dupa o primavara ploioasa, Marea Britanie se afla acum sub alerta de canicula. De cinci zile consecutiv, temperaturile depasesc 30 de grade Celsius in Regatul Unit, fenomen care nu s-a mai intamplat de.

Alerta de canicula in Marea Britanie, dupa o primavara ploioasa

O alerta de canicula a fost instituita in Marea Britanie, dupa o primavara ploioasa, ceea ce a determinat autoritatile sa multiplice, miercuri, indemnurile la prudenta, relateaza AFP.

Marire de SANI pe BANI PUBLICI. Vezi ce TRATAMENTE mai vrea o tanara din Marea ...

Servicul National de Sanatate NHS) din Marea Britanie a aprobat cerea unei femei pentru o operatie cu botox, platita din bani publici. Este vorba despre o tanara in varsta de 23 de ani care a solicitat un tratament pentru a scapa de transpiratia excesiva. Josie Cunningham nu este la primul cadou de acest fel primit de la contribuabilii sistemului national de sanatate. Ea a beneficiat si de o pereche de sani din aceleasi fonduri, potrivit The Sun. Silicoanele au costat 4. 800 lire sterline, .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )