Libnet.ro
UNICEF

23:00

Marea Britanie vrea sa angajeze 1.000 de medici din strainatate, inclusiv din Romania. Ce conditii trebuie indeplinite

Antena3 Antena3,
Marea Britanie vrea sa angajeze 1.000 de medici din strainatate, inclusiv din Romania. Ce conditii trebuie indeplinite

Cea mai mare firma de recrutare de doctori specializati in medicina generala din Marea Britanie intentioneaza sa angajeze pana la 1. 000 de medici in urmatorii patru ani, in special din Ro. continuă pe Antena3

Avertisment fara precedent al Frantei: Marea Britanie vrea sa iasa din UE fara sa plateasca. Asa ceva nu este posibil

Presedintele francez Francois Holland a facut, vineri, una dintre cele mai dure declaratii referitoare la Brexit. Hollande a explicat, pe fondul apropierii alegerilor prezidentiale din Franta, ca Marea Britanie .

Tabloidele The Sun si Daily Mail au fost criticate si acuzate de CE ca alimenteaza prejudecati in Marea Britanie

Publicatiile The Sun si Daily Mail au fost criticate intr-un raport al Comisiei Europene impotriva Rasismului si Intolerantei ca alimenteaza prejudecati in Marea Britanie, documentul atragand atentia asupra discursurilor din mass-media care instiga la ura si discriminare, informeaza The Independent.

Cetatenii comunitari cu domiciliu in Marea Britanie vor putea ramane acolo si dupa Brexit

Toti cetatenii Uniunii Europene care au resedinta in Marea Britanie vor putea ramane acolo dupa Brexit, scrie sambata cotidianul Daily Telegraph, preluat de AFP, citand surse guvernamentale. Guvernul de la Londra a refuzat pana acum sa garanteze public posibilitatea ramanerii in tara a cetatenilor europeni dupa retragerea Regatului Unit din Uniunea Europeana, scrie Agerpres.

Marea Britanie reia vanzarea detinerii la Lloyds Banking

Guvernul britanic va relua vanzarea participatiei pe care o mai detine la Lloyds Banking Group Plc, care valoreaza 3,6 miliarde de lire sterline, dupa ce a amanat acest proces in urma deciziei tarii de a iesi din Uniunea Europeana.

Rusia muta in Marea Mediterana: vrea sa obtina acces la instalatii militare din Egipt si isi face baza navala permanenta la Tartus

Armata rusa isi va transforma instalatiile portuare din Tartus nord-vestul Siriei) intr-o baza navala permanenta si vrea sa obtina acces la o baza aeriana din Egipt.

DOCUMENT Lista celor 417 sectii de vot din strainatate propuse de guvern

Ministerul de Externe propune infiintarea in strainatate a 417 sectii de votare, ceea ce inseamna cu 111 sectii de votare mai mult decat la alegerile parlamentare din 2012 si cu 123 de sectii de votare mai mult decat la alegerile prezidentiale din 2014. Lista a fost facuta publica de Autoritatea Electorala Permanenta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )