Libnet.ro
UNICEF

01:05

Maria Sharapova, SCANDAL la Australian Open. A fost un interviu RUSINOS! (VIDEO)

B1 B1,
Maria Sharapova, SCANDAL la Australian Open. A fost un interviu RUSINOS! (VIDEO)

Prezenta jucatoarei ruse Maria Sharapova la primul Grand Slam al anului, Australian Open, a iscat scandal. Tenismena a fost invitata la festivitatea de deschidere a competitiei australiene, cand a avut loc. continuă pe B1

Maria Sarapova, in mijlocul unui scandal urias la Australian Open. Rusinos! Multi au fost dezgustati!

Maria Sarapova a revenit la Australian Open, dupa doi ani de absenta, cauzata de suspendarea primita pentru ca s-a dopat.

Halep va purta rochia rosie de la Shenzhen la Australian Open. Am comandat-o. Era un site din China, unul dintre managerii mei m-a ajutat

Jucatoarea Simona Halep a declarat, intr-un interviu pentru ausopen. com, ca va purta la Australian Open rochia rosie de la Shenzhen, turneu pe care l-a castigat si la simplu si la dublu. Ea a precizat ca a comandat rochia, dupa ce a vazut-o pe un site din China.

Cand debuteaza Simona Halep la Australian Open. S-a stabilit ora meciului de marti, cu Destanee Aiava

Simona Halep nu va juca in prima de zi de meciuri de la Australian Open si va intra pe teren abia marti, atunci cand a fost programata de organizatori.

Corespondenta din Melbourne - De ce Australian Open este cel mai ghinionist turneu de Grand Slam pentru romani

Australian Open n-a fost niciodata turneul favorit al romanilor, din punct de vedere al rezultatelor obtinute aici.

Australian Open: Marius Copil il va intalni pe Gilles Simon in runda inaugurala

Locul 93 in clasamentul ATP, Marius Copil nu a avut noroc la tragerea la sorti, jucatorul nostru urmand sa il intalneasca pe Gilles Simon Franta, 57 ATP - fost ocupant al locului al saselea in lume) in runda inaugurala de la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului.

Halep debuteaza marti la Australian Open

Principala favorita la castigarea primului turneu de Mare Slem al anului, Australian Open, Simona Halep a aflat cand va debuta in competitie.

S-a anuntat ora debutului pentru Halep la Australian Open

Principala favorita la castigarea primului turneu de Mare Slem al anului, Australian Open, Simona Halep a aflat cand va debuta in competitie.

Patru romani incep Australian Open inca din prima zi. Cand debuteaza Halep

Organizatorii primului turneu de Mare Slem al anului, Australian Open, au anuntat programul pentru prima zi de competitie, luni, 15 ianuarie.

Cinci jucatoare ameninta la Australian Open primul loc ocupat de Halep. Posibile scenarii

Simona Halep incepe editia din acest an a Australian Open in postura de lidera a clasamentului mondial WTA, dar alte cinci jucatoare ameninta pozitia jucatoarei din tara noastra.

Programul romanilor in primul tur la Australian Open

Vedeti in aceasta pagina cu cine vor juca cei sapte reprezentanti ai Romaniei in primul tur la Australian Open in acest an.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )