Libnet.ro
UNICEF

17:45

MARIAN OPRISAN: Am decontat cu totii greselile unora dintre membrii PSD

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MARIAN OPRISAN: Am decontat cu totii greselile unora dintre membrii PSD

Presedintele PSD Vrancea, Marian Oprisan, afirma ca nu a fost surprins de reactia colegilor de partid care l-au huiduit la congres, dar l-a intristat. Oprisan sustine ca toti social-democratii au decontat greselile si orgoliile unora dintre membrii de partid, iar restabilirea seriozitatii, a maturitatii si a echilibrului sunt obligatorii. continuă pe Ziarul Bursa

Oprisan: Am decontat cu totii greselile si orgoliile unora dintre membrii PSD

Presedintele PSD Vrancea, Marian Oprisan, afirma ca nu a fost surprins de reactia colegilor de parti.

VIDEO Surpriza Congresului PSD: Marian Oprisan, huiduit vehement. Du-te acasa. Lasa-ne!. Liderul PSD Vrancea da vina pe oamenii lui Dragnea

Liderul PSD Vrancea Marian Oprisan, unul dintre sustinatorii Vioricai Dancila, a fost huiduit de social-democrati la scena deschisa in Congresul PSD. Total uluit, Oprisan s-a intors de la pupitru fara sa mai sustina discursul. Se pare ca nu vor sa mai vorbim, a afirmat, retoric, Oprisan.

Sorin Grindeanu, mesaj pentru Marian Oprisan: Si Banatul te-a fluierat!

Sorin Grindeanu, fostul premier al Romaniei, i-a transmis lui Marian Oprisan un mesaj dupa huiduielile de care a avut parte la Congresul PSD. Pentru Marian Oprisan: si Banatul te-a fluierat!, a scris.

Grindeanu: Pentru Marian Oprisan: si Banatul te-a fluierat!

Sorin Grindeanu ii transmite lui Marian Oprisan ca si Banatul l-a fluierat. Pentru Marian Oprisan: si Banatul te-a fluierat!, a scris Grindeanu pe pagina sa de Facebook dupa congresul.

MARIAN OPRISAN: Trebuie sa vorbim mai mult despre ceea ce am facut bine

Marian Oprisan a declarat, inainte de inceperea congresului, ca Viorica Dancila va fi presedintele PSD si ca social-democratii trebuie sa vorbeasca despre realizarile guvernarii pentru ca in ultimii doi ani si jumatate s-a discutat prea mult despre justitie.

MARIAN OPRISAN: O sustin pe Viorica Dancila, este o femeie cinstita

Presedintele PSD Vrancea, Marian Oprisan, a declarat ca o va sustine pe Viorica Dancila pentru functia de presedinte al social-democratilor, adaugand ca aceasta este un politician cinstit, care s-a eliberat de agreement-ul pe care il avea cu fostul lider al partidului, Liviu Dragnea, care, in opinia sa, o teroriza.

Marian Oprisan, dupa ce a fost huiduit la scena deschisa: Nu pot sa spun ca m-a surprins, dar m-a intristat. Nu suntem toti la fel

Social-democratul Marian Oprisan, presedintele CJ Vrancea, sustine ca nu a fost surprins de faptul ca a fost huiduit la scena deschisa in timpul congresului PSD de sambata, dar recunoaste ca a fost.

VIDEO Momentul in care deputatul AKM il huiduie pe Marian Oprisan la Congresul PSD: Iesi afara, bai, nesimtitule!

Deputatul Catalin Radulescu a fost surprins intr-o filmare de la Congresul PSD de sambata cum il huiduie pe liderul PSD Vrancea, Marian Oprisan. in imagini se vede cum Radulescu se ridica de mai multe ori de pe scaun si il huiduie pe Oprisan.

Marian Oprisan, reactie dupa ce a fost huiduit la Congresul PSD. Nu pot sa spun ca m-a surprins, dar m-a intristat

Marian Oprisan a reactionat intr-o postare pe Facebook dupa ce a fost huiduit la Congresul PSD de colegii din partid. Acesta crede ca atitudinea celor care l-au fluierat este motivul principal pentru care PSD a fost penalizat la alegerile europarlamentare.

Marcel Ciolacu, mesaj pentru Marian Oprisan dupa Congresul PSD: Cei care au fost fluierati de o sala intreaga ar trebui sa isi faca o autoevaluare

Presedintele Camerei Deputatilor, social-democratul Marcel Ciolacu, i-a transmis sambata lui Marian Oprisan ca ar trebui sa isi faca o autoevaluare si sa-i lase pe tineri sa faca.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )