Libnet.ro
UNICEF

14:00

Marius Moga si Valentina Pelinel, prinsi in New York de uraganul Sandy! Mihaela Radulescu a scapat!

ADPM ADPM,
Marius Moga si Valentina Pelinel, prinsi in New York de uraganul Sandy! Mihaela Radulescu a scapat!

Uraganul Sandy face ravagii pe coasta de Est a Americii, in special in New York. In metropola americana se afla in aceste zile si Marius Moga si Valentina Pelinel, care se declara inspaimantati de intemperiile naturii. Continue reading . continuă pe ADPM

URAGANUL SANDY, imagini LIVE. Obama a decretat stare de CATASTROFA MAJORA in New York

Uraganul Sandy face ravagii in continuare in SUA, iar presedintele american, Barack Obama a decretat stare de catastrofa majora in statul New York. Cu un diametru de peste 1500 de km, uraganul afecteaza o.

URAGANUL SANDY face RAVAGII. Situatie fara precedent in ultimii 50 de ani la New York.

Uraganul Sandy a lovit, luni seara, coasta de est a Statelor Unite in regiunea Statului New Jersey, la New York apele inundand strazile Manhattanului, arzand transformatoare si lasand orasul in intuneric - situatie fara precedent in ultimii 50 de ani, potrivit Mediafax. Autoritatile au inchis tunelurile dinspre Manhattan si mai multe poduri, iar curentul electric a fost intrerupt intentionat in toata partea sudica, incluzand centrul financiar Wall Street. Alte zeci de transformatoare au fost .

URAGANUL SANDY, imagini LIVE. Obama a decretat stare de CATASTROFA MAJORA in New York si New Jersey

Uraganul Sandy face ravagii in continuare in SUA, iar presedintele american, Barack Obama a decretat stare de catastrofa majora in statul New York. Cu un diametru de peste 1500 de km, uraganul afecteaza o.

VIDEO / FOTOGALERIE Uraganul Sandy in imagini. / Barack Obama a declarat stare de catastrofa majora in statul New York

Uraganul Sandy a facut ravagii dupa ce a atins, noaptea trecuta, coasta de est a SUA. Numarul victimelor a urcat la 14, iar New York-ul a ramas in bezna, situatie fara precedent in ultimii 50 de ani, dupa ce apele au inundat strazile orasului si au ars transformatoarele. Sapte tuneluri de metrou din New York sunt inundate, iar autoritatea pentru controlul transportului subteran vorbeste despre cea mai mare catastrofa din 108 ani de existenta. Presedintele Barack Obama a declarat stare de catastrofa majora in statul New York.

Uraganul Sandy inchide bursa din New York; transportul in comun suspendat.

Bursa din New York va fi inchisa luni si, probabil, si marti, in urma trecerii uraganului Sandy, pentru prima oara dupa 1985, cand uraganul Gloria a impus o masura similara, a anuntat duminica seara operatorul Nyse Euronext, care a incredintat ca va asigura schimburile intr-o maniera electronica, potrivit AFP si Reuters, scrie Agerpres. In consultare cu alte burse si alti participanti ai pietei, Nyse Euronext isi va inchide pietele luni, 29 octombrie, sub rezerva confirmarii, si marti, 30 .

Barack Obama A DECRETAT stare de CATASTROFA MAJORA in New York.

Presedintele american Barack Obama a decretat stare de catastrofa majora in statul New York, devastat de uraganul Sandy, relateaza AFP, citat de Mediafax. Aceasta decizie permite accesul la fondurile federale al persoanelor afectate in comitatele Bronx, Kings, Nassau, New York, Richmond, Suffolk si Queens, precizeaza Casa Alba intr-un comunicat. Stare de castastrofa majora a fost decretata si pentru New Jersey. Citeste si: VIDEO. URAGANUL SANDY face RAVAGII in SUA si Canada: Cel putin 14 .

SUA: Uraganul Sandy, retrogradat la rangul de furtuna tropicala. Washington si statul New York au declarat stare de urgenta

Guvernatorul statului New York si primarul Washingtonului au declarat vineri stare de urgenta o data cu apropierea uraganului Sandy, care ar putea lovi in urmatoarele zile coasta de nord-est a Statelor Unite, informeaza Mediafax. Sandy se indreapta incet spre coasta americana dupa ce a lovit zona Caraibelor, provocat moartea a 41 de persoane. Uraganul a fost poreclit Frankenstorm de unii meteorologi deoarece combina elementele unui ciclon tropical cu cele ale unei furtuni de iarna, informeaza Reuters. UPDATE Potrivit Reuters, uraganul Sandy a fost retrogradat sambata la rangul de furtuna tropicala.

Imagini live: Uraganul Sandy a ajuns in New York (VIDEO)

UraganulSandy, care s-a format saptamana trecuta in zona insulelor Caraibe, se afla pe tarmul estic al SUA si se resimte deja in orase precum Boston, New York, Washington si New Jersey. Mai multe.

Uraganul Sandy provoaca panica la New York: Cozi imense la supermarketuri pentru provizii. Transportul public si parcurile, inchise

Panica la New York, din cauza uraganului Sandy. Autoritatile au inchis reteaua de transport public, dar au oprit si accesul in parcuri, zone de joaca sau plaje. Mii de zboruri au fost anulate pe aeroporturile din.

VIDEO Barack Obama declara stare de catastrofa naturala in New York. Doua reactoare de centrale nucleare au fost oprite

Presedintele american Barack Obama a decretat marti stare de catastrofa majora in statul New York dupa trecerea ciclonului Sandy care a maturat violent coasta Statelor Unite, inundand o mare parte a Manhattanului, scrie AFP. 45 Uraganul Sandy a ucis cel putin 18 persoane in New York, a anuntat primarul orasului, Michael Bloomberg. Un reactor al unei centrale nucleare din statul New Jersey a fost oprit.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )