Libnet.ro
UNICEF

18:30

Marturia tatalui fetei incendiate: Eram prieteni de familie; A cautat sa se razbune pe fiica mea

Adevărul Adevărul,
Marturia tatalui fetei incendiate: Eram prieteni de familie; A cautat sa se razbune pe fiica mea

Tatal fetei incendiate de un agresor din Mehedinti a explicat intr-o interventie la Digi24 ca acesta din urma era un prieten de familie si ca au fost impreuna la munca in Olanda. Acesta a mai dezvaluit ca agresorul a inceput la un moment dat sa o sune pe fata si ca aceasta din urma a incercat sa-si avertizeze tatal. continuă pe Adevărul

Digi24: Cazul fetei incendiate. O tragedie petrecuta sub ochii familiei redeschide vechi rani

Statul a esuat din nou in privinta protectiei cetatenilor. Cazul fetei incendiate in Mehedinti de un criminal in serie eliberat readuce in amintire poate cele mai dureroase evenimente din Romania ultimilor ani.

Tatal fetei incendiate in Mehedinti era prieten cu agresorul: Ma suna fata: Bai, tati, ce fac cu asta, ca ma suna sa ma duc la el

Tatal fetei incendiate in Mehedinti de un criminal in serie spune ca agresorul era prietenul lui.

Traian Basescu, despre cazul fetei incendiate de un criminal in serie eliberat conditionat: Cred ca problema este la penitenciar, nu la magistrat. Magistratul a avut un dosar cu recomandari foarte bune (VIDEO)

Fostul presedinte, Traian Basescu, a vorbit luni seara, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Dosar de politician, despre cazul fetei de 17 ani din judetul Mehedinti care a fost incendiata de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )