Libnet.ro
UNICEF

22:15

Masacru intr-o padure din Gorj: 1.000 de porci mistreti au fost ucisi din cauza pestei porcine africane

Adevărul Adevărul,
Masacru intr-o padure din Gorj: 1.000 de porci mistreti au fost ucisi din cauza pestei porcine africane

Un adevarat masacru are loc intr-o padure din judetul Gorj, din zona localitatii Turceni, unde se afla un complex de vanatoare. Aproximativ 1. 000 de porci mistreti au fost impuscati din cauza pestei porcine africane. inca 1. 000 de animale urmeaza sa fie exterminate in perioada urmatoare. continuă pe Adevărul

Scene socante intr-o padure din Salaj. Peste 60 de porci mistreti infectati cu virusul pestei porcine africane au fost gasiti morti

Peste 60 de porci mistreti infectati cu virusul pestei porcine africaneau fost gasiti morti, in ultimele doua saptamani, in padurea Lapis din judetul Salaj.

Cu ce afacere a dat lovitura un tanar din Gorj. A demisionat dintr-o multinationala, iar acum face zeci de mii de euro

Un tanar din judetul Gorj a dat lovitura cu o afacere cu totul inedita, dar nimeni nu s-a mai gandit la un astfel de mod de a face bani. Iar sumele sunt cu adevarat colosale. A demisionat dintr-o multifunctionala, iar norocul lui s-a schimbat total. Cu ce afacere a dat lovitura un tanar din Gorj .

Umbra deputatului gorjean Vilceanu la Finante: Finantistul sef din Gorj mutat disciplinar in alt judet

Dan Vilceanu, deputat de Gorj, l-ar fi mutat disciplinar pe seful Finantelor dar si pe un coleg al acestuia din judetul respectiv dupa ce acestia au sesizat organele de cercetare penala pentru presupuse ilegalitati ale unei firme condusa de familia Vilceanu, reiese dintr-o investigatie realizata de Romania Libera. De precizat ca potrivit informatiilor HotNews. ro, deputatul a fost vazut des prin Minister, in ultima perioada.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2382 seconds )