Libnet.ro
UNICEF

01:05

Masini cu motoare in 5 cilindri: Afla care sunt cele mai performante din toate timpurile

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Masini cu motoare in 5 cilindri: Afla care sunt cele mai performante din toate timpurile

4 cilindri, sase in linie, V6, V8, V10, V12, si chiar 3 cilindri, toate aceste sunt motoare mult mai des intalnite decat versiunea de care vorbim in acest articol: propulsorul in 5 cilindri. Sa nu uitam, insa, ca nu cu mult timp in urma, motorul in. continuă pe Wall-Street Ro

Ploua cu bani pentru 3 zodii in 2018! Iata care sunt cei mai norocosi nativi din zodiac!

Ploua cu bani pentru 3 zodii in 2018! Iata care sunt cei mai norocosi nativi din zodiac! Alina Badic a vorbit in editia speciala de sambata a emisiunii 360 de grade, alaturi de in.

Utile: Moment istoric in medicina: prima terapie pentru vindecarea orbirii; Astea sunt cele mai mari pericole din farfuria copilului; Timpul de digestie al alimentelor si reguli pentru o digestie usoara

Zece semne de alarma care anunta cancerul in cazul femeilor. Sangerarile, oboseala, scaderile bruste in greutate, balonarea si tusea care persista pentru perioade lungi de timp pot trada numeroase tipuri de cancer. Cele mai sanatoase combinatii alimentare. De ce sunt mai bune impreuna rosiile cu fasolea sau ceaiul verde cu lamaia? Combinatiile de alimente considerate sanatoase ar putea aduce organismului.

Acesta este tipul de barbat care furnizeaza cele mai placute orgasme

Orgasmul feminin a constituit mereu pentru majoritata barbatilor un mister greu sau absolut indescifrabil. Cu toate acestea, se pare ca atingerea oragasmului perfect nu este atat de complicata precum pare.

Acesta este tipul de barbat care furnizeaza cele mai placute ORGASME

Orgasmul feminin a constituit mereu pentru majoritata barbatilor un mister greu sau absolut indescifrabil. Cu toate acestea, se pare ca atingerea oragasmului perfect nu este atat de complicata precum pare.

Cat de reprezentative sunt cele mai vocale asociatii de magistrati. Procurorii recunosc, judecatorii sunt secretosi

Extrem de vocale ori de cate ori se discuta probleme ale Justititiei, asociatiile de magistrati tin la secret numarul de membri, pentru ca nimeni sa nu afle cat sunt de reprezentative sau dimpotriva.

GRAFIC Investitiile in startup-urile europene ating un nivel record. Firmele care au obtinut cele mai mari finantari in ultima perioada

Finantarile obtinute de firmele europene din tehnologie, aflate la inceput de drum, au atins un nivel record in cel de al treilea trimestru al acestui an, startup-urile primind investitii totale de 7,7 miliarde de euro, o crestere cu peste 100% fata de finantarile acordate in aceeasi perioada a anului trecut.

Ele sunt cele 6 romance care se regasesc in top 60 de femei care au schimbat lumea

Romania este recunoscuta drept tara cu unele dintre cele mai frumoase femei din lume. Dar, mai mult decat atat, tara noastra se mandreste si cu femei destepte, care au reusit sa scrie.

Cele mai ciudate bauturi din lume. Cum se prepara ceaiul de vaca sau sucul din broasca peruana

Printre cele mai ciudate bauturi din lume se numara si cea mai scumpa cafea. Pentru obtinerea cafelei Kopi Luwak, boabele de cafea sunt inghitite de Zibeta, un mamifer din Asia, fiind eliminate apoi intregi. Dupa ce sunt curatate de excremente, sunt puse la uscat si mai apoi macinate.

Copiii uneia dintre cele mai apreciate artiste nu suporta sa o auda cantand (FOTO)

Are concerte peste concerte, piesele ei sunt pe radio si sunt ascultate de fani de pretutindeni si este considerata una dintre cele mai apreciate cantarete, insa tocmai persoanele cele mai dragi sunt de.

Plata defalcata a TVA, aplicata de doar doua dintre cele mai mari 100 de companii din Romania

Plata defalcata a TVA este aplicata de doar doua dintre cele mai mari 100 de companii din Romania, potrivit datelor care au fost centralizate de Profit. ro. Cele doua companii sunt Hidroelectrica si.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )