Libnet.ro
UNICEF

16:00

Masini cu rotile facute praf pe una dintre cele mai proaste sosele din Romania. Soferii ameninta cu judecata

Adevărul Adevărul,
Masini cu rotile facute praf pe una dintre cele mai proaste sosele din Romania. Soferii ameninta cu judecata

Soselele catastrofale din judetul Botosani ii duc la exasperare pe soferi. Acestia se plang ca lucrurile au ajuns prea departe, in conditiile in care isi distrug efectiv masinile in gropile de pe drumuri. Se gandesc sa dea in judecata autoritatile locale si statul roman. continuă pe Adevărul

Cadavrul unei balene uriase a fost descoperit in apropiere de Napoli. Este una dinte cele mai mari balene descoperite vreodata in regiune

Cadavrul unei balene despre care se crede ca este unul dintre cele mai mari gasite vreodata in Marea Mediterana a fost recuperat de pe coasta de sud a Italiei.

Cristian Diaconescu: Biden si democratii, una din cele mai complicate misiuni. Problemele economice sunt uriase si multe teme divizeaza natiunea americana Trump a plecat, trumpismul a ramas (VIDEO)

Cristian Diaconescu, fost ministru de Externe, a explicat ca la in marja ceremoniei de inaugurare de la Washington au fost prezenti mai multi militari decat in teatrele de operatiuni, ceea ce arata o.

Au fost descoperite ramasitele celei mai mari creaturi care a existat vreodata pe Pamant: Cantarea peste 110 tone

Paleontologii din Argentina au descoperit in Provincia Neuquen din Patagonia, ramasitele vechi de 98 de milioane de ani ale unui dinozaur gigantic despre care cred ca este una dintre cele mai mari creaturi care a existat vreodata pe Pamant si care cantarea de cel putin 12 ori mai mult decat un elefant.

Cea mai rara gasca din lume ierneaza in Romania. Ce plan de conservare a speciei au autoritatile

Este una dintre cele mai mici si mai rare specii de gaste din lume. Este strict protejata, fiind vulnerabila pe intregul sau areal din cauza agriculturii intensive, a dezvoltarii industriale si a vanatorii necontrolate.

Fosilele descoperite in Argentina ar putea apartine celei mai mari creaturi terestre ce a existat vreodata, un titanozaur de peste cateva ori mai greu decat un elefant

Paleontologii au descoperit in provincia Neuquen din Argentina ramasitele unui dinozaur urias care a trait acum 98 de milioane de ani si, desi mai sunt multe de cercetat, este sigur ca vorbim despre una dintre cele mai mari creaturi de uscat care au trait pe Terra. Se estimeaza ca cei mai mari dinozauri cantareau intre 70 si 110 tone si aveau mai mult de 40 de metri lungime.

Premiera: Putin peste 150 de cazuri noi de COVID-19 in Bucuresti Cluj, cele mai multe imbolnaviri raportate in ultima zi Topul judetelor

Cele mai multe noi cazuri de coronavirus - 237 - au fost raportate in ultimele 24 de ore in judetul Cluj, in timp ce in Bucuresti au fost raportate doar 153 de imbolnaviri, de 7 ori mai putin fata de o zi de luni, cand este raportat un numar mic de cazuri, fiind facute mai putine teste. Capitala are, contant, peste 900 de cazuri noi, cele mai multe, la nivel national.

Cele mai bune antrenamente fitness online VIDEO

Multi prefera sa faca sport acasa in loc sa mearga la sala, mai ales in aceasta perioada a pandemiei. Au insa nevoie de inspiratie, filmulete cu miscari pe care sa le poata reproduce. Iata aici cele mai bune antrenamente fitness online! .

Cele mai murdare suprafete pe care le atingem in fiecare zi. Surpriza, toaletele nu sunt in top

Zi de zii atingem milioane de bacterii de pe suprafete pe care le credem curate. Nu este de ajuns curatenia pe care cu totii o facem zi de zi cu ajutorul diverselor produse din supermarket-uri sau magazine specializate, pentru ca suntem oricum inconjurati la orice pas de microorganisme. Suprafete murdare pe care le atingem zi .

Fritz, mesaj catre Gheorghita: Centrul Regional Timisoara a primit cele mai putine doze de vaccin, acest fapt a ridicat semne de intrebare

Primarul Timisoarei, Dominic Fritz, a trimis o scrisoare catre coordonatorul campaniei de vaccinare din Romania, Valeriu Gheorghita, in care spune ca centrul regional din orasul de pe Bega a primit cele mai putine doze de vaccin si solicita mai multa predictibilitate si criterii imbunatatite de alocare a vaccinurilor.

Bucurestiul - pentru a treia zi consecutiv in scenariul galben. Topul zonelor cu cele mai multe noi infectari

Bucurestiul se afla pe primul loc in topul zonelor cu cele mai multe infectari 413 raportate vineri de GCS), insa capitala este pentru a treia zi in scenariul galben, cu o incidenta de 2,57 de cazuri 1. 000 de locuitori in ultimele 2 saptamani, astfel ca bucurestenii se asteapta la relaxarea restrictiilor. Pe locul 2 in top este judetul Timis cu 166 de noi infectari, urmat de judetul Brasov cu 148 de cazuri noi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2622 seconds )