Libnet.ro
UNICEF

21:45

Ce masuri ia Agentia Europeana pentru Securitate Aeriana dupa accidentul din Franta

Antena3 Antena3,
Ce masuri ia Agentia Europeana pentru Securitate Aeriana dupa accidentul din Franta

Agentia Europeana pentru Securitate Aeriana AESA) recomanda prezenta a doi membri ai echipajului in permanenta in cabina de pilotaj, dintre care cel putin un pilot calificat, relateaza AFP. continuă pe Antena3

Wizz Air schimba procedurile de siguranta, dupa accidentul de la Germanwings: Compania impune prezenta permanenta a doua persoane in cabina pilotilor

Mai multe companii aeriene, printre care si Wizz Air, schimba regulile de la bordul aeronavei, sporind masurile de siguranta, dupa accidentul aviatic din Alpii francezi, potrivit Mediafax. Compania aeriana.

Celula de criza la MAE dupa accidentul aviatic din sudul Frantei. Autoritatile romane verifica cetateniile pasagerilor zborului 4U9525

Misiunile diplomatice romane din Spania, Franta si Germania au initiat demersuri in regim de urgenta pe langa autoritatile acestor tari pentru a verifica daca pe lista de pasageri a avionului Germanwings,.

Sectorul aviatic din Europa, in declin dupa accidentul din Franta

Pe pietele europene, titlurile companiilor aeriene s-au inscris pe un curs descendent dupa ce un avion Airbus A320 cu 148 de persoane la bord s-a prabusit in Alpii francezi. Aparatul de zbor apartinea companiei Germanwings si asigura legatura intre Barcelona Spania) si Dusseldorf Germania).

Finantare europeana pentru afacerile tinerilor transilvaneni

Un proiect cu fonduri europene va furniza subventii de pana la 17. 700 de euro pentru cel putin 46 de proiecte de business ale tinerilor din Regiunile Nord-Vest si Vest. Acestia nu vor trebui sa aduca bani de acasa pentru cofinantare, ci sa aiba un plan de afaceri viabil si sa angajeze cel putin doi oameni.

Picaj pentru actiunile Carpatica, dupa propunerea de reducere a capitalului

Banca Comerciala Carpatica BCC) a propus actionarilor acoperirea partiala a pierderilor, prin reducerea capitalului cu 204,5 milioane lei, pentru Adunarea Generala din 28 aprilie, cand va fi decisa si reluarea discutiilor cu reprezentantii Nextebank pentru a stabili conditiile unei potentiale fuziuni.

Prime de 8.600 euro pentru angajatii Porsche, dupa un 2014 incheiat cu rezultate bune

Angajatii Porsche primesc prime de 8. 600 euro, fiecare, pentru rezultatele bune inregistrate anul trecut, un 2014 in care vanzarile au crescut cu 17%, la aproape 190. 000 unitati. De aceasta prima vor beneficia circa 14. 600 dintre angajati Porsche, suma totala alocata bonusurilor se ridica deci la 125,5 milioane euro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )