Libnet.ro
UNICEF

23:45

Masuri exceptionale luate de autoritatile din Sibiu pentru inmormantarea lui Cioaba. Cum vor fi afectati locuitorii orasului

Antena3 Antena3,
Masuri exceptionale luate de autoritatile din Sibiu pentru inmormantarea lui Cioaba. Cum vor fi afectati locuitorii orasului

Funeraliile regelui Cioaba blocheaza traficul in Sibiu. Pana vineri dimineata pe soseaua Alba Iulia din oras se va circula pe o singura banda, iar in ziua inmormantarii, ambele benzi vor fi puse la. continuă pe Antena3

Masuri EXCEPTIONALE luate de Ministerul Educatiei pentru Bacalaureatul din toamna. Ce se intampla cu EXAMENUL

In Bucuresti, examenul de bacalaureat va fi organizat, in aceasta sesiune, doar in colegiile nationale si in unitatile de invatamant mai serioase. in acest fel, conducerea Inspectoratului Scolar.

VIDEO-FOTO Au inceput pregatirile la cimitirul din Sibiu, pentru inmormantarea regelui Florin Cioaba

Corpul neinsufletit al autointitulatului rege al romilor este asteptat sa ajunga la Sibiu in aceasta seara. in cimitirul din Sibiu au inceput deja pregatirile.

Ultimele pregatiri pentru inmormantarea Regelui Cioaba: Familia a comandat un cavou de 8.000 de euro si o coroana de 6 metri

Este a doua zi de priveghi la familia Cioaba. Mai multi politicieni au mers la Sibiu si-au luat ramas bun, miercuri, de la FlorinCioaba. Printre acestia, s-a numarat si presedintele Traian.

Sfarsit TRAGIC pentru un barbat din SIBIU. Vezi ce a patit.

Un barbat din judetul Sibiu a murit dupa ce a fost impuscat de un politist, in urma unei altercatii. Omul legii sustine ca a fost legitima aparare, informeaza B1Tv. Agentul spune ca victima a incercat sa-l agreseze si l-a amenintat. Vecinii spun ca totul a pornit de la o discutie in contradictoriu intre agentul de politie si localnic. Sibianul, cunoscut pentru iesirile violente si recidivist, i-ar fi reprosat politistului ca nu i-a facut dreptate intr-un scandal petrecut in localitate in .

Florin Cioaba va fi inmormantat alaturi de tatal sau, la cimitirul Municipal din Sibiu

La Sibiu vor incepe pregatirile de inmormantare. Vor fi 3 zile de priveghi, urmate de 30 de zile de doliu pentru romi, in memoria liderului lor nascut pe meleagurile Gorjului. Florin Cioaba va fi inmormantat.

Un barbat din Sibiu, impuscat mortal de un politist

Un barbat din judetul Sibiu a murit dupa ce a fost impuscat de un politist, in urma unei altercatii. Omul legii sustine ca a fost legitima aparare, potrivit Evenimentul Zilei. Agentul spune ca victima a.

Dorin Cioaba: Tatal meu va fi inmormantat vineri, pana atunci va fi depus in Casa Regala din Sibiu

Fiul autointitulatului rege al romilor Florin Cioaba a declarat ca tatal sau va fi inmormantat vineri, la Sibiu, urmand ca la slujba religioasa sa participe numerosi preoti penticostali. Trupul neinsufletit.

Locul de executie a sotilor Ceausescu nu mai are urmele gloantelor mitralierelor. Ce solutii propun autoritatile din Targoviste

Autoritatile locale din Targoviste vor sa amenajeze un muzeu la fosta unitate militara unde au fost executati sotii Ceausescu. Problema este ca principala atractie - zidul ciuruit de gloante - nu mai exista.

Colliers obtine prima acreditare LEED din Romania pentru certificarea verde a cladirilor existente

Un consultant in departamentul de Property Management al Colliers International Romania, a obtinut atestarea LEED Accredited Professional pe specializarea Existing Buildings Operations and Maintenance, devenind primul consultant din Romania cu aceasta acreditare, potrivit unui comunicat primit la redactie.

Dorin Cioaba vrea sa dea in judecata medicii din Turcia pentru malpraxis.

Dorin Cioaba, fiul autointitulatului rege al romilor, a declarat, joi, ca medicii turci de la primul spital in care a fost tratat Florin Cioaba i-au facut tatalui sau analize invazive si ca se va ocupa personal, ca jurist, de acest caz de malpraxis, relateaza Mediafax. Eu cred ca ceea ce s-a facut la primul spital din Turcia a fost malpraxis. Eu sunt jurist si o sa ma ocup personal de acest caz. O sa cer opinia si altor specialisti. Nu vreau sa solicit bani, ci sa nu mai treaca altii prin .

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )