Libnet.ro
UNICEF

14:00

Masuri luate de scolile din Germania pe fondul coronacrizei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Masuri luate de scolile din Germania pe fondul coronacrizei

In unele regiuni din Germania, vacanta de vara a luat deja sfarsit. Noul an scolar urmeaza sa inceapa in regim obisnuit. Dar situatia din scoli nu va fi normala, dupa cum se vede in landul Mecklenburg-Pomerania Anterioara, scrie Kay-Alexander Scholz pe Deutsche Welle, conform g4media. continuă pe Ziarul Bursa

Masurile luate de scolile din Germania pe fondul coronacrizei

In unele regiuni din Germania, vacanta de vara a luat deja sfarsit. Noul an scolar urmeaza sa inceapa in regim obisnuit. Dar situatia din scoli nu va fi normala, dupa cum se vede in landul Mecklenburg-Pomerania Anterioara, scrie Kay-Alexander Scholz pe Deutsche Welle, conform g4media.

Deutsche Welle: Este oare coronavirusul din Germania adus din Balcani?

Ruta balcanica a virusului; Familia din Dortmund a adus virusul dintr-o vacanta in Serbia; Virusul vine in Germania din aceste tari s. a. Acestea sunt doar cateva din titlurile intalnite in presa germana. Provine oare virusul cu adevarat din Balcani?, potrivit Deutsche Welle.

MAE: 16 romani depistati cu Covid-19 la o ferma din Germania

Ministerul Afacerilor Externe MAE, n. r. ) a anuntat, printr-un comunicat de presa, ca 16 romani au fost testati pozitiv pentru noul coronavirus la o ferma din localitatea Julich, landul Renania de Nord-Westfalia,.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )