Libnet.ro
UNICEF

16:30

P Masurile de siguranta luate de Romstal din grija pentru clienti

Hotnews Hotnews,
 P Masurile de siguranta luate de Romstal din grija pentru clienti

Situatia actuala generata de epidemia de coronavirus reprezinta o provocare pentru noi toti! Ne dorim sa reducem la minimum riscurile si sa avem mare grija de toti partenerii si clientii nostri dar si de membrii echipei Romstal! in acest sens am facut o serie de schimbari legate de activitatea noastra si am luat cele mai ambitioase masuri de siguranta in toate magazinele: toate persoanele din departamentele suport lucreaza de acasa inca de la primele semne ale declansarii epidemiei de COVID-19 in Romania; am inchis zonele de autoservire, pentru a minimiza contactul intre client si angajatii Romstal. Am inchis in weekend toate magazinele Romstal. Am inchis magazinele care functioneaza in centrele comerciale; am amenajat zone exterioare pentru predarea produselor catre clienti, fara contact direct si cu riscuri minime de expunere la virusi. continuă pe Hotnews

Premierul grec, apel catre membrii guvernului si parlamentari sa-si doneze jumatate din salariu pentru a combate coronavirusul

Premierul grec Kyriakos Mitsotakis a facut apel la membrii guvernului sau si la parlamentarii majoritatii sale sa-si doneze jumatate din salariu pentru a combate coronavirusul, lucru pe care noua presedinta a tarii, Katerina Sakellaropoulou, a promis.

Cazul asistentei medicale umilite de vecini si data afara din magazin pentru ca trateaza pacienti cu COVID: Dosar penal deschis de Politie

Politia Galati a deschis, joi, dosar penal pe numele patronului care a alungat-o din magazin pe asistenta medicala de la Spitalul de Boli Infectioase, pe motiv ca aceasta ar fi un pericol pentru sanatatea celorlalti pentru ca trateaza pacienti cu COVID-19.

CE propune o schema de program de lucru redus al angajatilor din companii pentru a evita concedierile

Comisia Europeana a propus miercuri o noua schema de program de lucru redus la nivelul UE, schema care va fi sprijinita de stat, pentru a ajuta oamenii sa isi pastreze locurile de munca intr-un moment in care pandemia de coronavirus afecteaza.

CORONAVIRUS |Presedinta Greciei isi doneaza jumatate din salariu pentru a sprijini lupta impotriva virusului COVID-19

Katerina Sakellaropoulou, noua presedinta a Greciei de pe data de 13 martie, a decis sa doneze jumatate din salariul sau, timp de doua luni, in contextul pandemiei de coronavirus, pentru a sprijini lupta.

Guvernul austriac aduce cu doua avioane ingrijitori din Romania pentru persoane varstnice

Romanii care fac naveta, zilnic ori saptamanal, pentru a munci in Austria si care reprezinta jumatate dintre muncitorii tarii care asigura ingrijire non-stop nu au mai putut intra in Austria din cauza ca Ungaria si-a inchis granitele, fara exceptii,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )