Libnet.ro
UNICEF

21:15

Matteo Renzi: Nu poate exista un viitor pentru Uniunea Europeana fara Marea Britanie

B1 B1,
Matteo Renzi: Nu poate exista un viitor pentru Uniunea Europeana fara Marea Britanie

Premierul italian Matteo Renzi a avetizat ca Uniunea Europeana nu va avea niciun viitor fara Marea Britanie, informeaza Tgcom24. it, citat de Mediafax. Renzi a facut aceasta afirmatie dupa intrevederea. continuă pe B1

Uniunea Europeana nu are niciun viitor fara Marea Britanie. Vezi cine spune asta

Uniunea Europeana nu va avea viitor daca Marea Britanie va opta pentru iesirea din Blocul comunitar, avertizeaza premierul Italiei, Matteo Renzi, citat de TGcom24. it. Cred ca nu poate exista un.

Matteo Renzi sustine ca are un plan B daca UE nu adopta redistribuirea migrantilor

Premierul italian Matteo Renzi a declarat ca, in cazul in care Uniunea Europeana nu va adopta proiectul de redistribuire a migrantilor pe teritoriul statelor membre UE, atunci Italia va adopta un plan B, care, in schimb, va afecta intregul continent european, informeaza publicatia La Stampa.

Comisar ONU: Uniunea Europeana este in masura sa primeasca un milion de refugiati. Sunt oameni care au aceleasi drepturi umane ca noi toti aici

Uniunea Europeana este in masura sa primeasca un milion de refugiati, potrivit inaltului Comisar al ONU pentru Drepturile Omului, Zeid Raad Al Hussein, care a subliniat ca imigrantii, indiferent daca.

Romania ocupa penultimul loc in Uniunea Europeana in functie de bunastarea populatiei

Romania se afla pe penultimul loc in Uniunea Europeana UE) in privinta consumului individual efectiv, care masoara bunastarea populatiei, si a PIB-ului pe cap de locuitor, cele mai ridicate valori fiind inregistrate in Luxembourg, iar cele mai scazute in Bulgaria, potrivit datelor aferente anului 2014 publicate marti de Eurostat.

Uniunea Europeana a suspendat platile pentru Programul de Mediu din cauza suspiciunilor privind lucrarile impotriva inundatiilor si asistenta tehnica

Comisia Europeana a suspendat rambursarile pentru Programul Operational Sectorial Mediu, dupa ce un audit desfasurat la finele anului trecut a constatat nereguli cu privire la cheltuirea de fonduri pentru protectia impotriva inundatiilor si asistenta tehnica, potrivit Digi24. ro.

Declaratie NEASTEPTATA. UE trebuie sa se pregateasca pentru eventuala iesire a Greciei din zona euro

Uniunea Europeana trebuie sa se pregateasca de eventuala iesire a Greciei din zona euro daca Guvernul Alexis Tsipras nu va prezenta un pachet solid de reforme, avertizeaza Michael Grosse-Broemer, un parlamentar.

Decizie ICCJ: Adriean Videanu poate parasi tara pentru cinci zile. Unde va merge omul de afaceri

Adriean Videanu, judecat sub control judiciar in dosarul Bica 2, a primit, luni, incuviintarea ICCJ de a parasi tara, in perioada 17 - 22 iunie, pentru a se deplasa la Targul International de Marmura, din Italia.

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )