Libnet.ro
UNICEF

00:07

McLaren P1, mostenitorul legendarului McLaren F1. Noua generatie de super-masini

Antena3 Antena3,
McLaren P1, mostenitorul legendarului McLaren F1. Noua generatie de super-masini

McLaren a prezentat noi imagini cu masina pe care se pregateste sa o lanseze pentru a-i deveni produsul principal pe piata auto de super performanta, inlocuind miticul McLaren F1, informeaza New York. continuă pe Antena3

Mercedes a lansat in Romania noua generatie A-Klasse

Mercedes-Benz Romania a lansat pe piata locala noua generatie Clasa A. Modelul germanilor poate fi achizitionat la un tarif de baza de 19. 900 euro fara TVA) pentru versiunea A 180 BlueEFFICIENCY. Gama de motorizari este formata dintr-o paleta larga de propulsoare de la 109 CP la 211 CP.

Noua generatie Dacia Logan, primele imagini

Noua generatie a bestsellerului Dacia Logan a fost dezvaluita inainte de termen de francezii de la Automobile-Magazine. Noul model vine in compania motorizarii TCe de 0. 9 litri si 90 CP si beneficiaza de un design modern, ce aminteste de Duster si Lodgy.

Conceptul MCLaren P1, prezentat oficial. Supercar-ul va debuta la Paris (FOTO)

McLaren a facut publice primele detalii ale conceptului P1, inaintea debutului sau care va avea loc la Salonul Auto Paris 2012. Conceptul supranumit de McLaren cea mai buna masina pentru soferi din intreaga.

FOTOGALERIE PARIS 2012: McLaren P1, noul supercar britanic de 1 milion de euro

La prima sa participare la un salon international, producatorul britanic McLaren Automotive aduce la Paris noul P1, un supercar dezvoltat sa devina cel mai dorit supercar din lume. Conform comunicarii oficiale, P1 nu isi propune sa fixeze recordul pentru viteza maxima, dar sa se impuna ca acceleratie si ca senzatii oferite pe circuit si pe strada in aceeasi masura. Citeste si comenteaza pe StyleReport. ro.

ştiri din Auto

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )