Libnet.ro
UNICEF

15:30

MDRAP: Finantare pentru drumuri din 20 de comune din Galati si 16 microbuze scolare repartizate in judet

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MDRAP: Finantare pentru drumuri din 20 de comune din Galati si 16 microbuze scolare repartizate in judet

Viceprim-ministrul Liviu Dragnea, ministrul dezvoltarii regionale and si administra and tiei publice, a semnat astazi, la Gala and ti, 21 de contracte de finan and tare pentru obiective din jude and t, derulate prin programe gestionate de MDRAP, and si a participat la predarea a 16 microbuze and scolare achizi and tionate de minister, potrivit unui comunicat remis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Presedintele Ucrainei isi revizuieste strategia militara pentru conflictul din estul tarii. Vezi ce presupune schimbarea

Presedintele Ucrainei, Petro Porosenko, a initiat luni o schimbare in strategia sa militara pentru conflictul din estul tarii. Schimbarea presupune regruparea fortelor militare ucrainene in vederea izolarii .

Cluj: O familie cu trei copii a ramas pe drumuri, din cauza unui incendiu

O familie cu trei copii din comuna clujeana Mica a ramas fara locuinta, dupa ce casa le-a fost distrusa de flacari. Cauza cea mai probabila a incendiului este o galeata cu jar, pe care proprietarul a dus-o in podul casei, ca sa goneasca un roi de albine, informeaza Mediafax.

Ajutoare pentru sinistratii din Ovidiu

La nivelul Primariei s-a intalnit comisia pentru situatii de urgenta, formata din reprezentanti de la Mediu, Asistenta sociala, Domeniul public si privat si Urbanism, pentru a identifica exact problemele aparute in urma inundatiilor. Cetatenii afectati au fost si vor fi ajutati cu materiale de constructii si diverse bunuri.

Calitatea vietii pe glob scade. Conflictele sunt responsabile pentru multe din cele mai puternice declinuri

Calitatea vietii in orasele lumii scade simtitor din cauza conflictelor. Numarul tot mai mare de conflicte a dus la un declin al calitatii vietii pe glob in ultimii cinci ani, arata o ancheta ale carei date.

Ciolos: Toti producatorii romani afectati de embargoul rus, eligibili pentru ajutor din partea UE

Toti producatorii romani afectati de embargoul Rusiei vor fi eligibili pentru a primi sprijin financiar din partea Comisiei Europene, chiar daca nu fac parte din asociatii, a declarat comisarul Dacian Ciolos, care a punctat necesitatea orientarii spre.

Dacian Ciolos: Toti producatorii romani afectati de embargoul rus sunt eligibili pentru ajutor din partea UE

Toti producatorii romani afectati de restrictiile impuse de Rusia vor fi eligibili pentru a beneficia de sprijin, chiar daca nu fac parte din asociatii, a declarat comisarul Dacian Ciolos, intr-un interviu.

Dacian Ciolos: Toti producatorii romani afectati de restrictiile impuse de Rusia vor fi eligibili pentru ajutor din partea UE

In contextul masurilor de sprijinire a producatorilor europeni anuntate luni de CE, comisarul european pentru Agricultura, Dacian Ciolos, a declarat, pentru MEDIAFAX, ca ajutorul de 125 de milioane de euro va fi acordat producatorilor in functie de nevoi, in functie de cantitatile de legume si fructe retrase de pe piata.

Ciolos: Toti producatorii romani afectati de embargoul rus sunt eligibili pentru ajutor din partea UE

Toti producatorii romani afectati de restrictiile impuse de Rusia vor fi eligibili pentru a beneficia de sprijin, chiar daca nu fac parte din asociatii, a declarat comisarul Dacian Ciolos, subliniind necesitatea.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,251 seconds )