Libnet.ro
UNICEF

01:05

Medic ATI, urlet de disperare dupa incendiul de la Matei Bals: Nu, nu trebuie sa sarim in foc pentru nimeni

Playtech Playtech,
Medic ATI, urlet de disperare dupa incendiul de la Matei Bals: Nu, nu trebuie sa sarim in foc pentru nimeni

In urma tragediilor petrecute in ultima vreme in spitalele din Romania, cautarea unui vinovat pare cel mai constructiv si satisfacator mod de a rezolva problemele. Un medic de la Spitalul Colentina si-a luat inima in dinti si a vorbit deschis despre neregulile din sistemul medical romanesc si despre adevaratii responsabili. Mesaj pentru trezirea natiunii Din . continuă pe Playtech

Starea pacientilor transferati la alte spitale dupa incendiul de la Matei Bals: 48 sunt in continuare internati, 11 la ATI, 6 dintre ei in stare grava sau critica

48 dintre cei 53 de pacienti COVID-19 transferati la alte spitale din Bucuresti dupa incendiul produs vineri dimineata la Institutul de Boli Infectioase Matei Bals sunt in continuare internati. 11 sunt tratati in sectii de Terapie Intensiva, iar 6 dintre ei sunt in stare grava sau critica.

Starea pacientilor transferati la alte spitale dupa incendiul de la Matei Bals: 7 dintre ei sunt in stare grava

46 dintre cei 53 de pacienti COVID-19 transferati la alte spitale din Bucuresti dupa incendiul produs vineri dimineata la Institutul de Boli Infectioase Matei Bals sunt in continuare internati. 7 sunt in stare grava sau foarte grava.

A saptea victima dupa incendiul de la Matei Bals: O femeie de 67 de ani, transferata in alt pavilion

O femeie de 67 de ani care a fost transferata in alt pavilion din spital este a saptea victima a incendiului de la Matei Bals, transmite Mediafax.

Mediastandard.ro: Ce a scris presa internationala despre incendiul de la Matei Bals

Presa a consemnat, din nou, o tragedie in sistemul sanitar din Romania. Decesul a sapte persoane in urma incendiului de la Matei Bals a starnit revolta si a fost prilej pentru reiterarea lacunelor pe care le avem la capitolul sanatate. insa nu numai mass-media din Romania a urmarit subiectul. Presa din intreaga lume a scris cu privire la cele intamplate la Institutul Matei Bals din Bucuresti, subliniind repetitivitatea tragediilor: de la Colectiv la Spitalul de la Piatra Neamt, apoi la cel de saptamana trecuta.

Cine este cercetatoarea de exceptie ucisa in incendiul de la Matei Bals

Un cercetator de exceptie al Romaniei, un om care a luptat pentru tinerete fara batranete a avut un sfarsit crunt. Anastasia Victoria Andrei, biolog timp de 40 de ani la Institutul National de Geriatrie si Gerontologie Ana Aslan din Bucuresti, a fost ucisa in incendiul de la Matei Bals.

Un nou deces in randul pacientilor din pavilionul in care a avut loc incendiul de la Matei Bals - un barbat de 87 de ani, cu forma severa de COVID

Ministerul Sanatatii a anuntat luni ca a primit confirmarea unui nou deces in randul pacientilor de la Institutul National de Boli Infectioase Matei Bals. Este vorba despre un barbat de 87 ani, care era internat in pavilionul in care a izbucnit incendiul, la un etaj superior, era diagnosticat cu o forma severa de COVID-19 si avea multiple comorbiditati.

Starea de sanatate a pacientilor afectati de incendiul de la Matei Bals: Patru pacienti intubati sau in stare grava Alti doi ar urma sa fie externati in aceste zile

Doi dintre pacientii afectati de incendiul de la Institutul National de Boli Infectioase Matei Bals si care au fost transferati in alte unitati sunt intubati, alti doi sunt in stare grava. in acelasi timp, doi pacienti au o stare generala buna si ar urma sa fie externati in zilele urmatoare.

Ce au inteles politicienii din incendiul de la Matei Bals: mai nimic

Tragedia de la Institutul Matei Bals ar fi trebuit sa fie prilej de unitate politica si concentrare pe gestionarea crizei. Cu toate acestea, politicienii s-au intrecut in gesturi si declaratii care ridica semne de intrebare privind intelegerea situatiei.

Adina Alberts, atac grav la Streinu-Cercel dupa incendiul de la Matei Bals. Ce adevar a descoperit

Adina Alberts a facut un atac grav la Streinu-Cercel dupa incendiul de la Matei Bals. Ce adevar a descoperit sotia lui Viorel Catarama, cititi in articolul de mai jos. Adina Alberts, despre problemele din spitalul Matei Bals. Ce probleme grave a descoperit sotia lui Viorel Catarama Medicul Adina Alberts l-a atacat pe Adrian Streinu Cercel .

FLORIN CITU, DUPA INCENDIUL DE LA MATEI BALS: Ma intereseaza mai mult sa vad ce s-a implementat dupa tragedia de la Piatra Neamt

Premierul Florin Citu a declarat luni, referindu-se la incendiul de la Institutul Matei Bals si la masurile anti-incendiu luate in spitale, ca il intereseaza mai mult sa vada ce s-a implementat dupa tragedia de la Spitalul Piatra Neamt.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )