Libnet.ro
UNICEF

15:00

Medicii ortopezi de la spitalul judetean din Neamt au fost arestati preventiv

Antena3 Antena3,
Medicii ortopezi de la spitalul judetean din Neamt au fost arestati preventiv

Trei medici ai sectiei de Ortopedie din Spitalul Judetean de Urgenta Piatra-Neamt si medicul ortoped din Policlinica au fost arestati preventiv, pentru 30 de zile, de magistratii Tribunalului Neamt, decizia. continuă pe Antena3

Perchezitii la Spitalul Judetean din Piatra Neamt. Medicii de la Ortopedie sunt in vizorul ofiterilor anticoruptie

O actiune de control la Sectia Ortopedie a Spitalului Judetean de Urgenta este in desfasurare marti, 5 martie, sub coordonarea DGA Serviciul Judetean Neamt.

Cinci doctori ortopezi de la Spitalul Judetean Neamt, retinuti pentru 24 de ore / Directorul spitalului: Este o situatie de criza, nemaiintalnita!

Toti cei 5 medici de la Ortopedia Spitalului Judetean Neamt care au fost condusi acum cateva ore la Parchet au fost retinuti pentru 24 de ore, scrie cotidianul local vestea. net, care citeaza surse neoficiale apropiate anchetei.

Toti medicii ortopezi de la un mare spital judetean din Romania au fost retinuti de politie. Toti!

Toti cei 5 medici de la Ortopedia Spitalului Judetean Neamt care au fost condusi acum cateva ore la Parchet au fost retinuti pentru 24 de ore, anunta surse neoficiale apropiate anchetei, citate de.

Scandalul mitelor de la sectia de ortopedie a Spitalului Piatra-Neamt: Patru medici au fost arestati pentru 30 de zile, altul a fost pus sub control judiciar

Trei medici ai sectiei de Ortopedie din Spitalul Judetean de Urgenta Piatra-Neamt si medicul ortoped din Policlinica au fost arestati preventiv, pentru 30 de zile, de magistratii Tribunalului Neamt, decizia fiind luata miercuri seara, la finalul expirarii mandatelor de retinere de 24 de ore emise de procurorul de caz, transmite Agerpres.

Procurorii DGA Neamt si jandarmii, perchezitii la Spitalul Judetean

Procurorii DGA Neamt, insotiti de efective de jandarmi, au descins, marti dimineata, la Spitalul Judetean, sectia Ortopedie. Perchezitiile au inceput in jurul orei 10:45. Directorului Spitalului Judetean.

Spitalul Judetean de Urgenta Alba ofera din nou, dupa aproape doi ani, servicii medicale in specialitatea endocrinologie

Spitalul Judetean de Urgenta SJU) Alba Iulia ofera, din nou, servicii medicale complexe in specialitatea endocrinologie dupa ce medicul specialist Carla Liana Scanteie si-a finalizat rezidentiatul, in Cluj-Napoca, si a revenit pe postul de la SJU Alba Iulia castigat prin concurs, in urma cu cinci ani, imediat dupa terminarea facultatii.

Perchezitii domiciliare la ginecologul fals de la Spitalul Judetean Ilfov si la fosta sefa de sectie. Cele doua femei, audiate la Sectia 9 de Politie

Politistii bucuresteni au facut marti dimineata doua perchezitii domiciliare, vizate fiind Raluca Birsan, falsul ginecolog de la Spitalul Judetean Ilfov si doctorita Roxana Dragu, fosta sefa de sectie, care ii permitea femeii cu opt clase sa o ajute in operatii si chiar sa faca manevre medicale de una singura.

Procurorii Directiei Generale Anticoruptie Neamt si jandarmii, perchezitii la Spitalul Judetean

Procurori ai Directiei Generale Anticoruptie Neamt, insotiti de efective de jandarmi, au descins marti dimineata la Sectia Ortopedie a Spitalului Judetean, scrie tvmneamt. ro.

intre ce ore se pot face vizite la pacientii internati in Spitalul Judetean

Incepand de astazi, 5 martie, este permis accesul vizitatorilor in Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Sf. Apostol Andrei Constanta.

Ziarist incomod din Neamt: cum s-a ajuns de la acuzatii nedovedite de evaziune la cercetari penale

Problemele se inmultesc pentru ziaristul Ionut Corfu de la site-ul de stiri locale TvmNeamt. ro, despre care HotNews. ro a scris aici. El, a afirmat, marti, ca acuzatiile de evaziune fiscala ce i-au fost aduse in iarna, prin plangeri anononime, nu s-au confirmat, dar in schimb el a devenit, pe baza lor, tinta unei cercetari penale.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,251 seconds )