Libnet.ro
UNICEF

20:15

Medicii se vaccineaza a doua oara impotriva Covid. Reactiile adverse sunt extrem de rare

România Liberă România Liberă,
Medicii se vaccineaza a doua oara impotriva Covid. Reactiile adverse sunt extrem de rare

Personalul medical din Romania a inceput sa primeasca a doua doza din vaccinul anti - Covid, la 21 . continuă pe România Liberă

Etapa a doua a vaccinarii impotriva COVID-19: Cine are dreptul sa se vaccineze in aceasta etapa, cand si cum te poti programa. infiintarea centrelor de vaccinare, in continuare in aer

A doua etapa a campaniei de vaccinare impotriva COVID-19, care vizeaza persoanele cu varsta peste 65 de ani, bolnavii cronici si angajatii din domenii cheie, incepe oficial astazi, 15 ianuarie. Concret, de astazi, de la ora 15:00, se pot face doar inscrierile pe platforma de programari, iar vaccinarea efectiva va incepe de luni, 18 ianuarie. Persoanele vizate de a doua etapa se vaccineaza doar la cerere, nu sunt obligate si nu exista sanctiuni pentru cei care se razgandesc si renunta la vaccin intre momentul inscrierii si ziua cand le vine randul la vaccinare. Marea necunoscuta a celei de-a doua etape ramane unde ne vom vaccina: OUG privind infiintarea centrelor de vaccinare, care a facut obiectul unei dispute intre ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, si primarul Clujului, Emil Boc, nu este nici acum aprobata.

Etapa a doua a vaccinarii impotriva COVID: 305.562 de programari din 364.800 de sloturi libere. Autoritati: Cei din Bucuresti se pot programa si in Ilfov

Pentru urmatoarele 20 de zile de programare pentru vaccinarea impotriva COVID-19 in cea de a doua etapa a campaniei, care a inceput vineri, s-au facut 305. 562 programari din cele 364. 800 sloturi disponibile. in Capitala, s-au facut 62. 182 de programari, gradul de ocupare fiind de 100%, iar autoritatile transmit ca pot fi facute programari pentru imunizare si in Ilfov. De ce probleme s-au lovit bolnavii cronici care au vrut sa se programeze la vaccinare? Surpriza, nu existi in platforma, nu exista rubrica pentru tine. Minunata platforma te anunta ca esti tanar si vioi si ne vedem in etapa 3.

Etapa a doua a vaccinarii impotriva COVID: Pana duminica la ora 11.00 se programasera peste 209.000 de persoane

De vineri, cand a inceput etapa a doua de vaccinare in Romania, si pana duminica la ora 11. 00 s-au programat peste 209. 000 de persoane, mai mult de jumatate fiind persoane cu varsta peste 65 de ani, conform datelor transmise de Serviciul de Telecomunicatii Speciale STS).

Adrian Marinescu, despre reactiile adverse ale vaccinului anti-Covid-19: Va fi o monitorizare

Ce spune Adrian Marinescu despre reactiile adverse ale vaccinului anti-COVID-19? Specialistul vine cu recomandari care sa-i ajute pe oameni sa o decizie in privinta antidotului care ne-ar putea ajuta impotriva raspandirii virusului, dar si a gestionarii situatiei in cazul extrem. Ce spune medicul Adrian Marinescu despre reactiile adverse ale vaccinului anti-COVID-19? Adrian Marinescu a vorbit .

Alte 16.057 de persoane au fost vaccinate impotriva COVID-19 in ultimele 24 de ore. S-au raportat 68 de reactii adverse minore

Comitetul National de Coordonare a Activitatilor privind Vaccinarea impotriva COVID-19 CNCAV) a precizatcainca16. 057 de persoane au fost vaccinate in ultimele 24 de ore. Numarul total a ajuns.

Peste 13.000 de persoane au fost vaccinate impotriva COVID-19 in ultimele 24 de ore. Au fost inregistrate 49 de reactii adverse minore

Comitetul National de Coordonare a Activitatilor privind Vaccinarea impotriva COVID-19 a anuntat,joi, ca13. 344 de persoane au fost vaccinate in ultimele 24 de ore. Numarul total al persoanelor.

UPDATE Premierul Citu s-a vaccinat impotriva COVID-19: Am vrut sa dau un semnal romanilor sa se vaccineze

Premierul Florin Citu s-a vaccinat impotriva COVID-19, sambata la pranz, la Spitalul Militar Dr. Carol Davila.

Personalul Spitalului de Boli Infectioase din Timisoara primeste doza de rapel a vaccinului impotriva COVID-19

La Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara, personalul medical primeste, incepand de duminica, cea de-a doua doza de vaccin impotriva COVID-19, doza de rapel, urmand ca la finalul procedurii centrul de vaccinare de aici sa fie inchis.

Campania de vaccinare impotriva COVID in Romania: Peste 196.000 de persoane vaccinate, incepand din 27 decembrie

Peste 196. 000 de persoane au fost vaccinate impotriva COVID-19, din 27 decembrie, cand a inceput campania de vaccinare in Romania. Reamintim ca prima etapa de vaccinare a inceput cu imunizarea angajatilor din spitale, iar de vineri au inceput programarile pentru etapa a doua de vaccinare, in care sunt incluse persoanele cu varsta de peste 65 de ani, bolnavii cronici si angajatii din domenii cheie de activitate.

Vaccinurile impotriva COVID-19 disponibile in Romania permit donarea de sange imediat dupa imunizare - Ministerul Sanatatii

Vaccinurile impotriva COVID-19 disponibile in Romania in acest moment, PfizerBioNTech si Moderna, permit donarea de sange imediat dupa vaccinare, fara o perioada de asteptare, potrivit Ministerului Sanatatii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1994 seconds )