Libnet.ro
UNICEF

01:05

Medicul Cristian Andrei, implicat intr-un al doilea accident rutier in mai putin de o luna (VIDEO)

B1 B1,
Medicul Cristian Andrei, implicat intr-un al doilea accident rutier in mai putin de o luna (VIDEO)

Psihologul Cristian Andrei a fost implicat intr-un nou accident rutier la nici o luna de cand a trecut printr-o situatie similara, informeaza gazetadambovitei. ro. Accidentul s-a produs pe DN71, drumul. continuă pe B1

Medicul Cristian Andrei, implicat intr-un al doilea accident rutier in mai putin de o luna (VIDEO)

Psihologul Cristian Andrei a fost implicat intr-un nou accident rutier la nici o luna de cand a trecut printr-o situatie similara, informeaza gazetadambovitei. ro. Accidentul s-a produs pe DN71, drumul.

Doctorul Cristian Andrei, ranit intr-un accident pe DN 71

Necazurile se tin lant pentru doctorul Cristian Andrei. Acesta a fost victima unui nou accident pe drumul national 71, drumul care leaga Bucurestiul de Targoviste si de Sinaia, scrie SpyNews. ro. Pentru a.

VIDEO Doctorul Cristian Andrei, un nou accident pe DN 71. Acesta a ajuns la spital pentru ingrijiri medicale

Psihoterapeutul Cristian Andrei a patit-o din nou pe DN 71 Targoviste- Bucuresti, dupa ce in urma cu o luna a produs un accident rutier in Racari, in care au fost implicate trei masini. De data aceasta, doctorul a fost implicat din nou intr-un carambol in zona Achim.

Opt persoane, ranite intr-un accident rutier produs in Chisinau

Opt persoane au fost ranite marti, 16 mai, intr-un accident rutier produs in Chisinau, la intersectia strazii Vasile Alecsandri cu Grigore Ureche.

Politistii au venit la locul unui accident rutier. Descoperirea socanta facuta la scurt timp. Nu avea nicio legatura cu impactul

Politistii au fost chemati la locului unui accident rutier, insa aveau sa faca o descoperire de-a dreptul socanta. in spatele masinii, oamenii legii au gasit trupul unei adolescente de 16 ani,.

Doi muzicieni din Bistrita au murit intr-un teribil accident rutier. Autoturismul in care se aflau a lovit un semn de intrare in localitate

Doi muzicieni au murit luni dimineata, intr-un teribil accident rutier. Autoturismul in care se aflau a lovit soclul unui semn de intrare in localitate. Accidentul s-a produs in satul Anies, pe DN17 D. Din pacate, in ciuda manevrelor de resuscitare aplicate mai bine de o ora, cei doi nu au putut fi salvati.

Tragedie in lumea fotbalului! Un sportiv celebru a murit intr-un accident rutier

Un fost jucator de fotbal american, Michael Dywane Jackson Dyson, in varsta de 48 de ani a murit intr-un accident rutier, potrivithosted2. ap. org. Fotbalistul se afla pe motocicleta, iar un.

Veste TRAGICA pentru lumea FOTBALULUI! A murit un CELEBRU sportiv intr-un GRAV accident RUTIER (FOTO)

Un fost jucator de fotbal american, Michael Dywane Jackson Dyson, in varsta de 48 de ani a murit intr-un grav accident rutier. Pe langa viata de sportiv, barbatul a fost si primar in.

Accident rutier, pe E85, la intrare in localitatea Mihailesti

Un barbat de 56 de ani a fost la un pas de moarte, luni, dupa ce a apasat prea tare pedala de acceleratie, s-a izbit frontal de o masina si s-a rasturnat pe camp. Evenimentul rutier s-a produs pe E85, la Mihailesti, in judetul Buzau.

Un mort si doi raniti, in urma unui accident rutier in judetul Giurgiu

O persoana a murit si alte doua au fost ranite intr-un accident produs, duminica dupa-amiaza, in localitatea Dobreni, din judetul Giurgiu, unde un pieton a fost lovit de un autoturism care ulterior s-a rasturnat. in urma accidentului, pietonul a murit, iar doi ocupanti ai autoturismului sunt raniti.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )