Libnet.ro
UNICEF

18:00

Accident rutier, pe E85, la intrare in localitatea Mihailesti

Adevărul Adevărul,
Accident rutier, pe E85, la intrare in localitatea Mihailesti

Un barbat de 56 de ani a fost la un pas de moarte, luni, dupa ce a apasat prea tare pedala de acceleratie, s-a izbit frontal de o masina si s-a rasturnat pe camp. Evenimentul rutier s-a produs pe E85, la Mihailesti, in judetul Buzau. continuă pe Adevărul

Doi muzicieni din Bistrita au murit intr-un teribil accident rutier. Autoturismul in care se aflau a lovit un semn de intrare in localitate

Doi muzicieni au murit luni dimineata, intr-un teribil accident rutier. Autoturismul in care se aflau a lovit soclul unui semn de intrare in localitate. Accidentul s-a produs in satul Anies, pe DN17 D. Din pacate, in ciuda manevrelor de resuscitare aplicate mai bine de o ora, cei doi nu au putut fi salvati.

Tragedie in lumea fotbalului! Un sportiv celebru a murit intr-un accident rutier

Un fost jucator de fotbal american, Michael Dywane Jackson Dyson, in varsta de 48 de ani a murit intr-un accident rutier, potrivithosted2. ap. org. Fotbalistul se afla pe motocicleta, iar un.

Veste TRAGICA pentru lumea FOTBALULUI! A murit un CELEBRU sportiv intr-un GRAV accident RUTIER (FOTO)

Un fost jucator de fotbal american, Michael Dywane Jackson Dyson, in varsta de 48 de ani a murit intr-un grav accident rutier. Pe langa viata de sportiv, barbatul a fost si primar in.

Un mort si doi raniti, in urma unui accident rutier in judetul Giurgiu

O persoana a murit si alte doua au fost ranite intr-un accident produs, duminica dupa-amiaza, in localitatea Dobreni, din judetul Giurgiu, unde un pieton a fost lovit de un autoturism care ulterior s-a rasturnat. in urma accidentului, pietonul a murit, iar doi ocupanti ai autoturismului sunt raniti.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )