Libnet.ro
UNICEF

18:46

Un mort si doi raniti, in urma unui accident rutier in judetul Giurgiu

Adevărul Adevărul,
Un mort si doi raniti, in urma unui accident rutier in judetul Giurgiu

O persoana a murit si alte doua au fost ranite intr-un accident produs, duminica dupa-amiaza, in localitatea Dobreni, din judetul Giurgiu, unde un pieton a fost lovit de un autoturism care ulterior s-a rasturnat. in urma accidentului, pietonul a murit, iar doi ocupanti ai autoturismului sunt raniti. continuă pe Adevărul

Doi morti si sute de raniti, in urma unui cutremur de 5,7 grade in Iran

Cel putin doua persoane au murit, iar alte sute au fost ranite, in urma unui cutremur de 5,7 grade produs in Iran, in apropierea frontierei cu Turkmenistanul, a anuntat agentia publica de stiri.

Opt morti si peste 20 de raniti in urma unui cutremur moderat in vestul extrem al Chinei

Opt persoane au murit, iar alte peste 20 au fost ranite joi, in vestul Chinei, intr-un cutremur moderat, care a avut loc la mica adancime, a anuntat administratia pentru cutremure din regiune, relateaza The Associated Press.

Accident in judetul Constanta. Cinci persoane au fost ranite, dupa ce o ambulanta privata s-a rasturnat

Cinci persoane au fost implicate, joi, intr-un accident rutier, dupa ce o ambulanta privata s-a rasturnat la iesirea din orasul Ovidiu, din judetul Constanta, potrivit Mediafax.

Tragedie in lumea fotbalului! Un sportiv celebru a murit intr-un accident rutier

Un fost jucator de fotbal american, Michael Dywane Jackson Dyson, in varsta de 48 de ani a murit intr-un accident rutier, potrivithosted2. ap. org. Fotbalistul se afla pe motocicleta, iar un.

Veste TRAGICA pentru lumea FOTBALULUI! A murit un CELEBRU sportiv intr-un GRAV accident RUTIER (FOTO)

Un fost jucator de fotbal american, Michael Dywane Jackson Dyson, in varsta de 48 de ani a murit intr-un grav accident rutier. Pe langa viata de sportiv, barbatul a fost si primar in.

Care sunt sansele ca dintre toti care circula cu masina in Romania, chiar tu sa fii victima unui accident?. Ce solutie propun studentii din Cluj

Studenti la Medicina organizeaza duminica, 14 mai, de la ora 13. 00, pe platoul Cluj Arena din Cluj, un exercitiu de simulare a unui accident rutier. Tinerii vor sa le arate oamenilor cat de vitale sunt minutele care fac diferenta dintre viata si moarte, dar si cat de mult conteaza informatiile comunicate la 112.

Accident grav in Statiunea Straja: un tanar a ajuns in spital, dupa ce zidul unei constructii s-a prabusit peste el

Un tanar de 30 de ani a ajuns in stare grava la spital, in urma unui accident suferit in Statiunea Straja. Zidul unei constructii la demolarea careia barbatul lucra s-a prabusit peste el.

Crima oribila in urma unui atac rasist in Italia

Romofobia produce victime in Italia. Doi copii de 5 si 11 ani) si o tanara de 20 de ani), de etnie roma, au murit intr-un atac cu cocktail Molotov.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )