Libnet.ro
UNICEF

16:00

Medicul Leon Danaila a acceptat sa fie pe lista PNL pentru Senat, la Bucuresti (FOTO)

B1 B1,
Medicul Leon Danaila a acceptat sa fie pe lista PNL pentru Senat, la Bucuresti (FOTO)

Profesorul Leon Danaila a acceptat sa candideze la alegerile parlamentare pe listele PNL, a anuntat Alina Gorghiu, presedinta formatiunii politice, intr-o postare pe contul sau de. continuă pe B1

Medicul Leon Danaila a acceptat sa fie pe lista PNL pentru Senat, la Bucuresti: Tehnocratia este buna, dar este limitata (FOTO)

Profesorul Leon Danaila a acceptat sa candideze la alegerile parlamentare pe listele PNL, a anuntat Alina Gorghiu, presedinta formatiunii politice, intr-o postare pe contul sau de.

Gorghiu: Ciolos si-a dat acordul sa fie candidatul PNL pentru functia de premier, chiar daca nu se va inscrie in partid. 60% din candidatii nostri propusi la parlamentare sunt noi in politica

Dacian Ciolos a acceptat sa fie propunerea PNL pentru functia de premier, chiar daca nu se va inscrie in partid, a declarat presedinta formatiunii politice, Alina Gorghiu, in urma.

Leon Danaila, academicianul care deschide lista PNL Bucuresti la Senat: Tehnocratia e buna, dar e limitata

Leon Danaila, academicianul care va deschide lista PNL Bucuresti la Senat, a declarat, luni, ca a intrat in politica pentru a putea sa schimbe legi, in conditiile in care tehnocratia e buna, dar nu poate sa aiba si un impact cuantificabil.

PNL finalizeaza listele de candidati pentru Bucuresti. Printre favoriti se numara neurochirurgul Leon Danaila si economistul Florin Citu

PNL Bucuresti discuta, luni, listele de candidati pe care le va depune pentru alegerile din 11 decembrie.

Lista scurta pentru Balonul de Aur 2016

Luni seara a fost publicata asa numita lista scurta a jucatorilor nominalizati pentru Balonul de Aur din acest an.

Ludovic Orban: Ce a facut si ce face PNL pentru Ciolos s-a vazut. Nu am inteles ce face Ciolos pentru PNL. Ne da doar voie sa il sustinem?

Atac din partea liberalului Ludovic Orban la adresa lui dacian Ciolo, la doar cateva oere dupa ce sefa partidului, Alina Gorghiu a anuntat ca PNL il sustine ca premier pentru inca un.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )