Libnet.ro
UNICEF

01:05

Medicul Virgil Musta, vesti bune in pandemie de COVID-19: exista si aceasta parte pozitiva

Antena3 Antena3,
Medicul Virgil Musta, vesti bune in pandemie de COVID-19: exista si aceasta parte pozitiva

Medicul Virgil Musta, de la Spitalul Victor Babes din Timisoara, a declarat ca in tot haosul generat de criza de coronavirus din tara noastra exista si o parte buna. Aproximativ 80% din populatie intelege situatia, spune el. continuă pe Antena3

Dr. Virgil Musta, despre COVID-19 in Romania: Ideal era ca masurile sa fi fost luate mai devreme, inainte ca epidemia sa revina cu atata putere Cand ar putea avea loc o reducere a cazurilor

Numarul de pacienti internati la Terapie Intensiva ramane mare, iar intre numarul de pacienti critici si numarul de decese exista o proportie, spune medicul Virgil Musta, seful sectiei Boli Infectioase II de la Spitalul Victor Babes din Timisoara. Statistica este la fel peste tot in lume si nu inseala, a comentat Musta la Digi24.

Dr. Virgil Musta: Daca luam masuri bune, cam in doua saptamani vom avea o reducere a cazurilor

Virgil Musta, seful sectiei Boli Infectioase II de la Spitalul Victor Babes din Timisoara, este de parere ca daca luam masuri bune, cam in doua saptamani vom avea o reducere a cazurilor de COVID-19.

Cea mai buna veste pentru romani! Dr. Virgil Musta anunta ce se va intampla peste doua saptamani

Doctorul Virgil Musta, seful sectiei Boli Infectioase II de la Spitalul Victor Babes din Timisoara, este de parere ca masurile de limitare a raspandirii coronavirusului trebuiau luate mai devreme. Cand vom avea o reducere a cazurilor Covid-19? .

HOROSCOP 4 august, cu Camelia Patrascanu. Taurii au zi de destin, Leii si Balantele primesc vesti bune

O zi minunata pentru toata lumea astazi, pentru ca aspectele sunt foarte bune, asa ca sa ne bucuram de ele. Nu avem voie sa ne suparam, ne facem mici placeri, poate si cu ajutorul prietenilor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2573 seconds )