Libnet.ro
UNICEF

23:00

MedLife anunta prima achizitie din 2018: Ghencea Medical Center

Hotnews Hotnews,
 MedLife anunta prima achizitie din 2018: Ghencea Medical Center

MedLife, liderul pietei de servicii medicale private din Romania, anunta achizitionarea pachetului majoritar, in proportie de 90%, al companiei Ghencea Medical Center din Bucuresti, ajungand la un total de 18 achizitii. continuă pe Hotnews

MedLife face prima achizitie din 2018: Clinicile Ghencea Medical Center cu afaceri de 8,7 mil. lei

MedLife, liderul pietei de servicii medicale private din Romania, achizitioneaza pachetul majoritar, in proportie de 90%, al companiei Ghencea Medical Center din Bucuresti, ajungand la un total de 18 achizitii.

MedLife anunta achizitia Ghencea Medical Center

MedLife anunta achizitionarea pachetului majoritar, in proportie de 90%, al companiei Ghencea Medical Center din Bucuresti, ajungand la un total de 18 achizitii, conform unui comunicat de presa remis Redactiei.

Siemens isi va lista divizia de echipamente medicale in primul semestru din 2018

Grupul german de inginerie Siemens AG intentioneaza sa lanseze in primul ExxonMobil din Bakusemestru din 2018, la Bursa din Frankfurt, oferta publica initiala a diviziei sale de echipamente medicale Healthineers, oferindu-le investitorilor actiuni existente, conform Reuters.

Prima achizitie integrala a Vodafone pe piata locala: Evotracking

Vodafone Romania a semnat un acord pentru achizitia Evotracking, companie romaneasca din domeniul Internet of Things IoT), care detine marca EVOGPS .

VIDEO Antreprenorii cu SRL-Debutant au pierdut scutirea de la plata CAS si CASS, din 2018

Societatile cu Raspundere Limitata ale antreprenorilor debutanti SRL-D) au pierdut, de la 1 ianuarie 2018, facilitatea fiscala de care beneficiau inainte, prin care erau scutiti de plata unor contributii sociale pentru salariile angajatilor, atrage atentia Florin Jianu, presedintele Consiliului National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlicii din Romania.

Business report: Sistemul educational de stat este falimentar. Criza de resurse umane se va acutiza in 2018;De ce Romania importa masiv alimente, in pofida unui potential agricol imens; Primele plati pentru autostrazi din 2018

Valoarea companiilor de stat: cresteri mai mari pentru cele listate la bursa. Valoarea de piata companiilor de stat a crescut in. America loveste din nou in pretul petrolului. Alimentata de preturile mai bune, industria petrolului de sist din SUA zburdadin nou.

Volumul ramane sub valoarea medie din 2018

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a incheiat sedinta de tranzactionare de ieri preponderent in scadere, singurul indice ce a cunoscut o crestere fiind BET-FI, al celor cinci SIF-uri plus Fondul Proprietatea FP), care a urcat cu 0,12%.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )