Libnet.ro
UNICEF

06:45

Meghan Markle, intre cele mai influente femei din Marea Britanie

Adevărul Adevărul,
Meghan Markle, intre cele mai influente femei din Marea Britanie

Meghan Markle, noua Ducesa de Sussex, se numara intre cele mai influente 25 de femei din Marea Britanie, potrivit unei liste publicate de Vogue UK. continuă pe Adevărul

Politia Romna: Criminalitatea nregistreaza cele mai reduse valori din ultimii ani

Criminalitatea inregistreaza cele mai reduse valori din ultimii ani, afirma Politia Romana, adaugand ca trendul descendent al infractionalitatii sesizate se mentine si in primele 4 luni ale anului 2018.

Un primar condamnat pentru conflict de interese a dat in judecata SRI. Este edil in Floresti, una dintre cele mai mari comune din Romania

Primarul uneia dintre cele mai mari comune din Romania a dat in judecata Serviciul Roman de Informatii. Edilul vrea sa afel in ce masura SRI s-a implicat in instrumentarea dosarelor penale in care este anchetat.

10 de curiozitati care fac Japonia una dintre cele mai interesante tari din lume

Japonia fascineaza prin cultura, aglomeratie si chiar tehnologie. Are cei mai longevivi locuitori din lume si este in topul tarilor cu cele mai multe restaurante Mc Donald`s. De asemenea, niponii sunt cei mai mari consumatori de peste din lume.

Premii de 100.000 Euro pentru cele mai bune idei de afaceri din domeniul industriilor creative

S-a dat startul inscrierilor pentru Creative Business Cup 2018, cea mai mare competitie internationala dedicata sectorului industriilor creative. Cele mai bune idei din domenii precum: design, arhitectura, arte si mestesuguri, publicitate, film, video si fotografie, artele spectacolului, muzica, moda, gastronomie, edituri si presa, radio si televiziune, software, aplicatii pe computer si publicatii virtuale, jucarii si jocuri pot castiga premii si servicii in valoare de peste 100. 000 de Euro.

Cele mai comune joburi din Romnia, pe grupe de vrsta. Un tnar din patru lucreaza ca muncitor calificat n agricultura, iar unul din noua e muncitor necalificat

SadfghjkSigur, nimeni nu se asteapta ca la terminarea studiilor, oricare ar fi acestea, un tanar sa se angajeze ca director de companie sau sef de banca, dar daca ne uitam pe cifrele oficiale, constatam urmatoarele: unul din 4 tineri de pana in 25 de ani lucreaza ca lucrator calificat in agricultura, iar unul din noua e muncitor necalificat. Ca tip de activitate, tot agricultura e cel mai mare angajator al tineretului. Dar sa ne uitam si la celelalte grupe de varsta.

FOTO VIDEO S-a redeschis circulatia pe sub pasajul Popa Sapca si pe una dintre cele mai circulate artere din Timisoara. Arata ca in Occident

Timisorenii pot circula din nou pe sub pasajul Popa Sapca, pe strada cu acelas nume cat si pe strada Demetriade. Primarul Nicolae Robu a inaugurat lucrarile care au costat aproximativ 5,4 milioane de euro.

Cruciadele medievale, razboaiele sfinte care au cauzat milioane de morti. Cele mai cutremuratoare episoade din istorie

Aproape zece milioane de morti au lasat in urma, potrivit unor istorici, cruciadele din Evul Mediu, iar marturii despre expeditiile militare purtate de europeni catre tinuturile Ierusalimului dezvaluie episoade cutremuratoare.

Unde isi vor petrece Printul Harry si Meghan Markle luna de miere

Printul Harry si Meghan Markle s-au casatorit pe 19 mai intr-o ceremonie fastuoasa cu 600 de invitati, care a fost difuzata in intreaga lume. In conditiile astea, credem si noi ca sunt nerabdatori sa aiba parte de momente de intimitate, macar in lune de miere. Iata unde vor merge.

Printul Harry si Meghan Markle au primit daruri de nunta de peste sapte milioane de lire sterline

Printul Harry si Meghan Markle au primit daruri de nunta de peste sapte milioane de lire sterline, in ciuda faptului ca au rugat toti invitatii sa faca donatii in conturile unor fundatii. Toate aceste.

Unde isi vor petrece printul Harry si Meghan Markle luna de miere: cuplul ar fi schimbat destinatia africana VIDEO

Meghan Markle 36 de ani) si printul Harry 33 de ani) se pregatesc de luna de miere, dupa ce au fost nevoiti sa o amane pentru a-si indeplini angajamentele publice.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )