Libnet.ro
UNICEF

17:45

Unde isi vor petrece printul Harry si Meghan Markle luna de miere: cuplul ar fi schimbat destinatia africana VIDEO

Adevărul Adevărul,
Unde isi vor petrece printul Harry si Meghan Markle luna de miere: cuplul ar fi schimbat destinatia africana VIDEO

Meghan Markle 36 de ani) si printul Harry 33 de ani) se pregatesc de luna de miere, dupa ce au fost nevoiti sa o amane pentru a-si indeplini angajamentele publice. continuă pe Adevărul

Unde isi vor petrece Printul Harry si Meghan Markle luna de miere

Printul Harry si Meghan Markle s-au casatorit pe 19 mai intr-o ceremonie fastuoasa cu 600 de invitati, care a fost difuzata in intreaga lume. In conditiile astea, credem si noi ca sunt nerabdatori sa aiba parte de momente de intimitate, macar in lune de miere. Iata unde vor merge.

Unde isi vor petrece printul Harry si Meghan Markle luna de miere VIDEO

Meghan Markle 36 de ani) si printul Harry 33 de ani) se pregatesc de luna de miere, dupa ce au fost nevoiti sa o amane pentru a-si indeplini angajamentele publice.

Unde isi vor petrece luna de miere Meghan Markle si Printul Harry

Presa mondena continua speculatiile pe tema locului unde si-ar putea petrece luna de miere printul Harry si ducesa de Sussex. Initial s-a vorbit despre Namibia, dar acum portalul TMZ. com propune o alta d.

Regina Angliei o forteaza pe Meghan Markle sa ia cursuri de ducesa timp de sase luni

Acum ca Meghan Markle si printul Harry sunt casatoriti, a sosit timpul ca ducesa sa isi ia la revedere de la picioarele goale si sa urmeze un protocol strict impus de familia ragala. Acest protocol nu.

O firma germana isi cere scuze pentru o postare rasista referitoare la Meghan Markle

O companie germana si-a cerut scuze dupa ce a postat o imagine cu o bezea acoperita cu ciocolata intr-o rochie de mireasa in ziua nuntii printului Harry si Meghan Markle. Postareafirmei Super.

Meghan Markle va lua lectii pentru a se comporta ca o ducesa

Nu va ganditi ca lucrurile sunt doar lapte si miere atunci cand te mariti cu un print. Obligatiile vin la pachet cu avantajele. Asta descopera pe pielea ei Meghan Markle, pe care regina o obliga sa ia lectii de cum sa se comporte ca o ducesa.

Creatoarea de moda preferata a lui Kate Middleton a acuzt-o pe Meghan Markle ca rochia ei de mireasa este copiata:Rochia ei este identica cu una dintre rochiile noastre

Una dintre creatoarele de moda preferate a lui Kate Middleton, Emilia Wickstead, se confrunta cu o problema legata de rochia de mireasa Givenchy a lui Meghan Markle. Pe ziarul Daily Mail, Wickstead a.

Astea sunt cele mai norocoase 4 zodii care isi vor gasi fericirea in aceasta vara

Fie ca este vorba de planul sentimental, profesional sau de familie, astrologii vorbesc despre 4 zodii norocoase care isi vor gasi fericirea in aceasta vara. Balanta Destinul tau este deja scris.

Cele mai norocoase 4 zodii care isi vor gasi fericirea in aceasta vara

Fie ca este vorba de planul sentimental, profesional sau de familie, astrologii vorbesc despre 4 zodii norocoase care isi vor gasi fericirea in aceasta vara.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )