Libnet.ro
UNICEF

05:00

Printul Harry si Meghan Markle au primit daruri de nunta de peste sapte milioane de lire sterline

Antena3 Antena3,
Printul Harry si Meghan Markle au primit daruri de nunta de peste sapte milioane de lire sterline

Printul Harry si Meghan Markle au primit daruri de nunta de peste sapte milioane de lire sterline, in ciuda faptului ca au rugat toti invitatii sa faca donatii in conturile unor fundatii. Toate aceste. continuă pe Antena3

Unde isi vor petrece printul Harry si Meghan Markle luna de miere VIDEO

Meghan Markle 36 de ani) si printul Harry 33 de ani) se pregatesc de luna de miere, dupa ce au fost nevoiti sa o amane pentru a-si indeplini angajamentele publice.

Unde isi vor petrece printul Harry si Meghan Markle luna de miere: cuplul ar fi schimbat destinatia africana VIDEO

Meghan Markle 36 de ani) si printul Harry 33 de ani) se pregatesc de luna de miere, dupa ce au fost nevoiti sa o amane pentru a-si indeplini angajamentele publice.

Unde isi vor petrece Printul Harry si Meghan Markle luna de miere

Printul Harry si Meghan Markle s-au casatorit pe 19 mai intr-o ceremonie fastuoasa cu 600 de invitati, care a fost difuzata in intreaga lume. In conditiile astea, credem si noi ca sunt nerabdatori sa aiba parte de momente de intimitate, macar in lune de miere. Iata unde vor merge.

Regina Angliei o forteaza pe Meghan Markle sa ia cursuri de ducesa timp de sase luni

Acum ca Meghan Markle si printul Harry sunt casatoriti, a sosit timpul ca ducesa sa isi ia la revedere de la picioarele goale si sa urmeze un protocol strict impus de familia ragala. Acest protocol nu.

Opt semne ca Meghan Markle regreta deja noua ei viata regala

A facut o greseala maritandu-se cu Printul Harry? Se simte deja incorsetata de responsabilitatile pe care le are in calitate de Ducesa de Sussex si ii e dor de vechea ei viata, plina de libertati si.

Unde isi vor petrece luna de miere Meghan Markle si Printul Harry

Presa mondena continua speculatiile pe tema locului unde si-ar putea petrece luna de miere printul Harry si ducesa de Sussex. Initial s-a vorbit despre Namibia, dar acum portalul TMZ. com propune o alta d.

Nunta regala. Printul Harry si ducesa Meghan, obligati sa returneze cadouri de 8 milioane de euro

Printul Harry al Marii Britanii si ducesa Meghan de Sussex, care s-au casatorit pe 19 mai, sunt obligati sa returneze cadouri de nunta in valoare totala de aproximativ 8 milioane de euro, primite de la diverse.

O firma germana isi cere scuze pentru o postare rasista referitoare la Meghan Markle

O companie germana si-a cerut scuze dupa ce a postat o imagine cu o bezea acoperita cu ciocolata intr-o rochie de mireasa in ziua nuntii printului Harry si Meghan Markle. Postareafirmei Super.

De ce a purtat printul Harry la nunta o uniforma asemanatoare cu cea a tarului Nicolae al II-lea

Coborand pe aleea capelei St. George de la castelul Windsor impreuna cu proaspata lui sotie, printul Harry, duce de Sussex, a impresionat cu o uniforma eleganta. Avand in vedere ca tinuta sa a adus aminte de cea a lui Nicolae al II-lea, ultimul tar al Rusiei, multi s-au intrebat daca a fost un act constient sau o pura coincidenta.

Meghan Markle, intre cele mai influente femei din Marea Britanie

Meghan Markle, noua Ducesa de Sussex, se numara intre cele mai influente 25 de femei din Marea Britanie, potrivit unei liste publicate de Vogue UK.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )