Libnet.ro
UNICEF

13:15

Meghan Markle a renuntat la social media, desi avea milioane de fani care o urmareau. M-am simtit eliberata

Antena3 Antena3,
Meghan Markle a renuntat la social media, desi avea milioane de fani care o urmareau. M-am simtit eliberata

Meghan Markle, devenita ducesa de Sussex, a renuntat la popularitatea de pe retelele sociale si si-a inchis conturile de Instagran, Facebook si Twitter. Avea nu mai putin de doua milioane de. continuă pe Antena3

Cum il va chema pe copilasul pe care Meghan Markle il va naste in primavara anului 2019? Printul Harry a oferit un indiciu!

Fiecare zi pe care Printul Harry si Meghan Markle o petrec in Australia ne aduce noi informatii despre sarcina Ducesei de Sussex si despre primul urmas pe care il va avea. in timp ce se plimbau prin Melbourne.

Meghan Markle, cu umerii goi in cea de-a patra zi a turneului din Australia! A avut o tinuta de 1.100 de euro

Cea de-a patra zi a turneului australian pe care il au Printul Harry si Meghan Markle a inceput cum nu se putea mai bine pentru Ducesa de Sussex. Meghan Markle a purtat o rochie in dungi, creata de designerul au.

Meghan Markle, primele declaratii despre sarcina: Ce dezvaluiri a facut Ducesa de Sussex

Meghan Markle a vorbit in permiera despre sarcina sa. La o intalnire cu admiratorii Casei Regale din Bondi Beach, Australia, Ducesa de Sussex a dezvaluit ca se simte ca si cum ar fi afectata de diferenta de.

FOTO Meghan Markle, primele dezvaluiri despre sarcina si ce reprezinta inelul negru pe care Printul Harry il poarta de cateva zile

Meghan Markle a vorbit pentru prima data despre sarcina sa, in cadrul unei vizite oficiale din turneul regal, alaturi de printul Harry.

Meghan Markle, primele declaratii despre sarcina. De ce nu poate dormi noaptea - VIDEO

Printul Harry al Marii Britanii si sotia acestuia, ducesa Meghan de Sussex, insarcinata in luna a treia, s-au aflat vineri in vizita oficiala in Australia. Ei au avut parte de un eveniment lejer, in care.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )