Libnet.ro
UNICEF

22:15

Meghan Markle a scris istorie in casa regala cu ce a facut acum la alegerile din SUA

Playtech Playtech,
Meghan Markle a scris istorie in casa regala cu ce a facut acum la alegerile din SUA

Meghan Markle si-a folosit votul la alegerile prezidentiale si a trimis votul prin posta, conform site-ului Page Six. Si facand acest lucru, ea a facut istorie, devenind primul membru din familia regala britanica care a votat la alegerile din SUA sau la oricare alte alegeri. Meghan Markle a scris istorie in casa regala Membrii . continuă pe Playtech

Printul Harry si Meghan Markle au avut o mare surpriza cand au vazut noii vecini din SUA. Surpriza uriasa

In Statele unite, Printul Harry si Meghan Markle, ii vor avea ca vecini, printre altii, pe cantareata Katy Perry si actorul Orlando Bloom, care au cumparat recent o casa in cartierul exclusivist Montecito din Los Angeles. Potrivit ziarului spaniol ABC, Perry si Bloom se vor casatori in curand. Printul Harry si Meghan Markle au avut .

Cum vrea Mircea Badea sa se imbogateasca pe seama lui Donald Trump. Pariul riscant facut acum

Este stiut faptul ca prezentatorul TV Mircea Badea joaca la pariuri cand are ocazia. Vedeta postului de televiziune Antena 3 a publicat pariul pe care la facut in lupta pentru alegerile prezidentiale din Statele Unite. Cum vrea sa se imbogateasca Mircea Badea pe seama lui Donald Trump Prezentatorul de la Antena 3 si-a anuntat fanii .

Thomas Markle, ultimatum pentru Meghan Markle. Ce i-a transmis propriei fiice

Thomas Markle, in varsta de 76 de ani, a facut o declaratie socanta. Avertismentul acestuia vine dupa ce fiica lui, Meghan Markle a cerut si obtinut amanarea procesului impotriva trustului Associated Newspapers. Thomas Markle, ultimatum pentru Meghan Markle Thomas Markle, cu care ducesa nu mai vorbeste inca de la nunta ei cu Printul Harry, era .

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2418 seconds )