Libnet.ro
UNICEF

05:00

Un membru ETA a primit 82 de ani de inchisoare. pentru tentativa de asasinat asupra regelui Juan Carlos

România Liberă România Liberă,
Un membru ETA a primit 82 de ani de inchisoare. pentru tentativa de asasinat asupra regelui Juan Carlos

Justitia spaniola a condamnat un membru al organizatiei separatiste basce ETA la 92 de ani de inchisoare pentru o tentativa de asasinat impotriva regelui Juan Carlos. continuă pe România Liberă

SUA: 12 ani de inchisoare pentru un influent om politic din statul New York

Unul dintre cei mai influenti oameni politici din statul New York, fostul presedinte al Adunarii Sheldon Silver, a fost condamnat marti la 12 ani de inchisoare pentru coruptie publica, dupa ce a obtinut nejustificat milioane de dolari, transmite AFP.

SUA: 12 ani de inchisoare pentru Sheldon Silver, un influent om politic din statul New York

Fostul presedinte al Adunarii Sheldon Silver, care este unul dintre cei mai influenti oameni politici din statul New York, a fost condamnat marti la 12 ani de inchisoare pentru coruptie publica, dupa ce a ob.

Sentinta-record la Alba Iulia: 241 de ani de inchisoare pentru reteaua Singer, grupare infractionala cu 31 de inculpati, specializata in infractiuni de inselaciune

Curtea de Apel Alba Iulia a pronuntat decizia definitiva in cel mai mare dosar de inselaciune prin metoda masinii de cusut Singer judecat in Romania. 31 de inculpati au fost condamnati la un total de 241 de ani de inchisoare. Trei au primit cate 12 ani dupa gratii, iar 16 vor sta 10 ani la inchisoare.

Patronul Carmes Alba, Nicolae Cristea, condamnat la 3 ani de inchisoare pentru falsuri la un proiect cu fonduri europene

Patronul societatii comerciale Carmes Alba SRL Mesentea, omul de afaceri Nicolae Cristea, a fost condamnat definitiv la Curtea de Apel Alba Iulia la 3 ani de inchisoare cu suspendare sub supraveghere pentru infractiuni din domeniul fondurilor europene. Cristea a fost condamnat pentru folosirea de documente false, incomplete sau inexacte, respectiv pentru fals in inscrisuri sub semnatura privata.

Procurorii DNA au cerut 10 ani de inchisoare pentru Dumitru Dragomir si Mircea Sandu

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au cerut pedeapsa maxima de 10 ani pentru Dumitru Dragomir si Mircea Sandu, judecati pentru dezafilierea echipei Universitatea Craiova, arata.

Procurorii cer 10 ani de inchisoare pentru Mircea Sandu si Dumitru Dragomir! Sentinta e in pronuntare

Procurorii au cerut pedepse cu executarea orientate spre maxim, precum si sporuri de pedeapsa pentru fostul presedinte al FRF Mircea Sandu si pentru fostul presedinte al LPF Dumitru Dragomir .

DNA a cerut pedepse de peste zece ani de inchisoare pentru Mircea Sandu si Dumitru Dragomir

Procurorii DNA au cerut pedepse maxime majorate de zece ani si sase luni pentru Mircea Sandu si Dumitru Dragomir, in dosarul dezafilierii clubului Universitatea Craiova, cererea fiind expusa la Tribunalul Bucuresti in cadrul ultimului termen din proces.

Complicele lui Dragos Basescu, nepotul fostului presedinte, condamnat la trei ani de inchisoare. Decizia nu este definitiva

Omul de afaceri Ciprian Nistor a primit o pedeapsa de trei ani inchisoare cu executare pentru complicitate la trafic de influenta, dupa ce a ales procedura simplificata si a recunoscut faptele asa cum sunt descrise in rechizitoriu, in timp ce pentru Dragos Basescu procesul continua.

Mircea Sandu si Dumitru Dragomir risca ani grei de inchisoare pentru noi acuzatii de coruptie

Procurorii DNA au cerut pedepse maxime majorate de zece ani si sase luni pentru Mircea Sandu si Dumitru Dragomir, in dosarul dezafilierii clubului Universitatea Craiova, cererea fiind expusa la Tribunalul Bucuresti in cadrul ultimului termen din proces, informeaza Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )