Libnet.ro
UNICEF

05:00

Memorandumul de cooperare intre Comisia Economica Euroasiatica si Republica Moldova a fost semnat

Adevărul Adevărul,
Memorandumul de cooperare intre Comisia Economica Euroasiatica si Republica Moldova a fost semnat

In cadrul forumului international Uniunea Economica Euroasiatica - Republica Moldova ce a avut loc luni, 3 aprilie, la Chisinau, a fost semnat Memorandumul de cooperare intre Comisia Economica Euroasiatica si Republica Moldova. Semnatura pe document a fost pusa de catre Igor Dodon si presedintele Colegiului Comisiei Economice Eurasiatice, Tigran Tigran Sarkisyan. continuă pe Adevărul

La Chisinau va avea loc forumul international Uniunea Economica Euroasiatica - Republica Moldova

Presedintia anunta ca pe data de 3 aprilie, la Chisinau, va avea loc un forum international Uniunea Economica Euroasiatica - Republica Moldova, in cadrul caruia va fi semnat Memorandumul de cooperare intre Comisia Economica Euroasiatica si Republica Moldova. De cealalta parte, Guvernul declara ca memorandumul nu va avea putere juridica.

Dodon solicita Uniunii Economice Euroasiatice sa-i ofere Moldovei statutul de observator

Igor Dodon nu se multumeste doar cu semnarea Memorandumului de cooperare intre Comisia Economica Euroasiatica si Republica Moldova din 3 aprilie. Presedintele anunta ca va cere conducerii Uniunii Economice Euroasiatice sa examineze posibilitatea de a-i oferi Moldovei statutul de observator in cadrul organizatiei.

Moldova: Presedintele Dodon semneaza un memorandum de cooperare cu Comisia Economica Eurasiatica / Premierul Filip: O hartie fara valoare

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, si presedintele Colegiului Comisiei Economice Eurasiatice, Tigran Sarkisyan, au semnat luni un Memorandum de cooperare intre Comisia Economica Eurasiatica si Chisinau, caracterizat imediat de primul ministru drept o hartie fara valoare, scrie deschide. md.

Pavel Filip, despre Memorandumul semnat de Dodon cu Uniunea Euroasiatica: Este o hartie fara valoare juridica

Semnarea Memorandumului de cooperare luni, 3 aprisie, intre Comisia Economica Euroasiatica si Republica Moldova de catre Igor Dodon si presedintele Colegiului Comisiei Economice Eurasiatice, Tigran Tigran Sarkisyan, este doar o hartie fara efecte juridice. Pozitia a fost exprimata de catre premierul Pavel Filip.

Pe 14 mai vor avea loc alegeri locale in sapte localitati din Republica Moldova

Comisia Electorala Centrala a anuntat luni, 3 aprilie, ca a constituit sapte consilii electorale de circumscriptie de nivelul intai pentru organizarea alegerilor locale din ziua de 14 mai din mai multe localitati din Republica Moldova.

Curtea de la Venetia, intr-un raspuns la solicitarea Curtii Constitutionale din Republica Moldova: Judecatorii pot fi trasi la raspundere penala pentru deciziile lor doar in cazul in care eroarea se datoreaza intentiei sau neglijentei grave

Judecatorii pot fi trasi la raspundere penala, pentru deciziile lor, daca eroarea este cauzata de intentie sau de neglijenta grava, precizeaza Comisia de la Venetia, intr-un raspuns la o solicitare a presedintelui Curtii Constitutionale din Republica Moldova.

Republica Moldova a semnat un nou acord cu Uniunea Europeana

Republica Moldova a semnat un acord cu Uniunea Europeana privind procedurile de securitate pentru schimbul si protectia informatiilor clasificate. Pe document si-au pus semnatura premierul Pavel Filip si inaltul reprezentant al Uniunii Europene pentru afaceri externe si politica de securitate, vicepresedintele Comisiei Europene, Federica Mogherini, la Bruxelles, transmite IPN.

Au fost publicate datele recensamantului din 2014. Republica Moldova are 3 milioane de locuitori

Biroul National de Statistica a publicat vineri, 31 martie, datele recensamantului din anul 2014. Potrivit acestor date, Republica Moldova are 3 milioane de locuitori.

Viceministrul Economiei din Republica Moldova, retinut in urma perchezitiilor de la sediul Guvernului

Viceministrul Economiei din Republica Moldova Valeriu Triboi,suspectat de fapte de coruptie, a fost retinut in urma perchezitiilorfacute de procurorii Centrului National Anticoruptie CNA) la sediulGuvernului de la Chisinau, scrie Deschide. md, citat de news. ro.

Vice-ministrul Economiei din Republica Moldova, RETINUT in urma perchezitiilor de la sediul Guvernului (VIDEO)

Viceministrul Economiei din Republica Moldova Valeriu Triboi, suspectat de fapte de coruptie, a fost retinut in urma perchezitiilor facute de procurorii Centrului National Anticoruptie CNA) la sediul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )