Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mesaj emotionant de la un fost mare rival al lui Michael Schumacher: Trebuie sa lupti asa cum o faceam noi pe pista

Adevărul Adevărul,
Mesaj emotionant de la un fost mare rival al lui Michael Schumacher: Trebuie sa lupti asa cum o faceam noi pe pista

Fostul pilot de Formula 1 Mika Hakkinen i-a adresat o scrisoare deschisa germanului Michael Schumacher, in care a notat ca accidentul suferit de acesta este doar o noua provocare si ca fostul campion trebuie acum sa lupte asa cum o facea atunci cand concura. continuă pe Adevărul

Mesajul lui Ponta pentru Michael Schumacher: Sper sa depaseasca momentele grele.

Premierul Victor Ponta a postat, vineri, un mesaj pe pagina de Facebook, in care ii ureaza multa sanatate campionului de Formula 1, Michael Schumacher, la implinirea a 45 de ani si isi exprima speranta ca momentele foarte grele de incercare prin care acesta trece sa fie depasite cu bine. Astazi, marele campion de Formula 1, Michael Schumacher, implineste 45 de ani. Sper ca momentele foarte grele de incercare prin care trece sa fie depasite cu bine! Multa sanatate!, a scris premierul Ponta, .

Victor Ponta: Sper ca momentele foarte grele de incercare prin care trece Michael Schumacher sa fie depasite cu bine

Premierul Victor Ponta a postat un mesaj pe Facebook in care ii ureaza sanatate lui Michael Schumacher, care este internat la Grenoble in urma unui grav accident la schi.

Mesajul familiei lui Michael Schumacher: Este un luptator si nu va ceda

Familia fostului pilot de Formula 1, Michael Schumacher, a postat, joi, pe site-ul oficial al campionului, un mesaj de multumire tuturor persoanelor care si-au exprimat sustinerea si solidaritatea fata de german, dupa accidentul de schi, informeaza BBC.

Michael Schumacher implineste 45 ani

Septuplul campion mondial de Formula 1 Michael Schumacher implineste, vineri, 45 de ani intr-un moment de mare cumpana pentru viata sa. Germanul se afla internat in coma intr-un spital din Grenoble dupa ce a suferit un accident la cap intr-o coborare pe schiuri.

Der Spiegel: Dramaticul accident al lui Michael Schumacher ar fi fost filmat

Dramaticul accident al lui Michael Schumacher ar fi fost filmat, din intamplare, de un martor care se ofera sa le predea inregistrarea anchetatorilor francezi. Dezvaluirea apartine revistei germane Der Spiegel.

Clipul care a marcat o lume intreaga. Iata accidentul lui Michael Schumacher

Accidentul pe care Michael Schumacher l-a avut la schi a fost filmat de camera pe care fostul pilot de Formula 1 a avut-o pe casca. Camera a fost data autoritatilor franceze pentru a le fi de folos in ancheta. Pe.

Starea lui Michael Schumacher este stabila, dar tot critica, la opt zile de la accident

Starea de sanatate a lui Michael Schumacher este in continuare critica, dar stabila, la opt zile dupa accidentul suferit la ski, in Franta. Anuntul a fost facut de reprezentantii spitalului din Grenoble si.

Michael Schumacher nu avea viteza in momentul impactului.

Un martor german afirma ca l-a filmat intamplator pe Michael Schumacher, care schia in momentul accidentului cu viteza moderata, scrie publicatia Der Spiegel, citata de AFP, scrie Mediafax. Un steward de 35 de ani, din Essen, sustine ca l-a surprins pe Schumacher in timp ce-si filma prietena cu telefonul mobil, la cativa metri de locul accidentului. Potrivit acestui martor, care a contactat vineri publicatia germana, acest schior, care in opinia lui este Schumacher, avansa cu o viteza .

Michael Schumacher implineste 45 de ani. Fostul pilot se afla in coma.

Michael Schumacher implineste vineri 45 de ani. Echipa a anuntat ca va organiza o manifestatie in tacere si cu respect pentru fostul pilot, la spitalul din Grenoble unde este internat germanu, potrivit B1TVl. In aceste zile dificile si cu ocazia zilei sale de nastere, cluburile vor sa isi arate sustinerea fata de Michael Schumacher, organizand maine o manifestatie in tacere si cu respect, in culoarea rosie, la Centrul Medical Universitar din Grenoble, se a anuntat .

Michael Schumacher implineste 45 de ani. Fostul pilot se afla in coma (VIDEO).

Michael Schumacher implineste vineri 45 de ani. Echipa a anuntat ca va organiza o manifestatie in tacere si cu respect pentru fostul pilot, la spitalul din Grenoble unde este internat germanu, potrivit B1TV. In aceste zile dificile si cu ocazia zilei sale de nastere, cluburile vor sa isi arate sustinerea fata de Michael Schumacher, organizand maine o manifestatie in tacere si cu respect, in culoarea rosie, la Centrul Medical Universitar din Grenoble, se a anuntat pe .

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )