Libnet.ro
UNICEF

01:05

MESAJE DE PASTE. Cele mai frumoase urari pentru cei dragi

Antena3 Antena3,
MESAJE DE PASTE. Cele mai frumoase urari pentru cei dragi

Daca nu sunteti inspirat pentru urarile de Paste pentru cei dragi, iata o serie cu cele mai frumoase urari, felicitari si sms-uri prin care sa le spuneti celor dragi. continuă pe Antena3

Florii 2019. URARI si MESAJE de FLORII. Cele mai frumoase urari de FLORII

URARI si MESAJE de FLORII. Mesaje de Florii 2019 frumoase. SMS-uri, felicitari si urari onomastice de Sarbatoarea Floriilor pentru: iubit, prieteni, rude, colegi, sefi, profesoare care au nume de.

Mamaia si Vama Veche, cele mai solicitate statiuni pentru vacanta de Paste si 1 Mai. Cazarea ajunge la 600 de lei/zi

80 de hoteluri din totalul celor peste 300 existente pe litoral vor fi deschise de Paste si de 1 Mai. Statiunile cele mai cautate sunt Mamaia, Vama Veche si Eforie Nord. Fata de 1 Mai 2018, numarul turistilor prezenti anul acesta pe litoral va fi cu.

Alerta la unul din cele mai bune licee din Bucuresti. Peste 50 de elevi testati pentru meningita, dupa ce o fata a murit

Alerta medicala la unul din cele mai bune licee din Bucuresti, dupa ce o eleva de clasa a 12-a a murit fulgerator de meningita. De teama ca virusul sa nu se fi raspandit printre elevi, colegiul.

TURCAN, DESPRE REFERENDUM: Lectie pentru cei care cred ca, ajunsi la putere, pot confisca institutiile statului

Liderul grupului PNL din Camera Deputatilor, Raluca Turcan, a declarat, astazi, ca referendumul national din 26 mai va fi o lectie pentru cei care cred ca ajunsi la putere pot confisca institutiile statului si sa se ocupe de interesul personal, in detrimentul celor multi.

EXPERT FORUM: Romania plateste partidelor politice una dintre cele mai mari subventii din UE

Expert Forum EFOR) atrage atentia ca tara noastra plateste partidelor politice una dintre cele mai mari subventii din Uniunea Europeana, aceasta fiind, in 2018, de 37 milioane de euro, si sustine ca este nevoie de reguli mai clare pentru asigurarea transparentei cheltuirii banilor.

Investitie de 300 milioane de euro la Iasi. Va fi ridicat unul dintre cele mai mari mall-uri din tara

O companie din Iasi va derula proiecte in valoare de 300 milioane de euro. Initiativa Silk District are in vedere construirea a 2. 500 de locuinte, 100. 000 de metri patrati de birouri si a unuia dintre cele mai mari mall-uri din tara.

Trei retete inedite cu hribi. Cum pot fi preparate cele mai gustoase ciuperci

Considerati ciuperci de calitate superioara,hribiisunt foate gustosi si au un miros dulceag, extrem de placut. Plini de minerale si vitamine, sunt printre cele mai sanatoase alimente.

HOROSCOP. Top 3 cele mai sexy zodii. Racii au simtul umorului

Foarte multi oameni sunt pasionati de horoscop si citesc zilnic ceea ce le rezerva astrele. Chiar daca nu multi recunosc, oamenii se distreaza citind horoscoapele. Daca esti curios sa afli care sunt cele mai.

Romania si Bulgaria, tarile din UE cu cele mai mici costuri cu forta de munca

Romania si Bulgaria sunt statele din Uniunea Europeana cu cele mai mici costuri cu forta de munca, potrivit Eurostat . Fata de media UE, costul cu mana de lucru in cele doua tari este de 4-5 ori mai mica.

Romania si Bulgaria, tarile din UE cu cele mai mici costuri cu forta de munca

Romania si Bulgaria sunt statele din Uniunea Europeana cu cele mai mici costuri cu forta de munca, potrivit Eurostat . Fata de media UE, costul cu mana de lucru in cele doua tari este de 4-5 ori mai mica.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )