Libnet.ro
UNICEF

18:15

Mesajul unui medic din Suceava pentru autoritati, dupa acordul MAI-BOR: Saptamana viitoare, cand va avea loc o explozie a cazurilor de imbolnavire si a deceselor, sa nu plangeti si sa nu va plangeti

Hotnews Hotnews,
 Mesajul unui medic din Suceava pentru autoritati, dupa acordul MAI-BOR: Saptamana viitoare, cand va avea loc o explozie a cazurilor de imbolnavire si a deceselor, sa nu plangeti si sa nu va plangeti

Un medic de la Spitalul Judetean din Suceava, focarul de infectie al Romaniei, critica dur autoritatile pentru acordul incheiat de Ministerul de Interne cu Biserica pentru a participa la slujba de inviere in diverse forme bizare, ea spunand ca este vorba doar despre un calcul politic. Saptamana viitoare, cand va avea loc o explozie a cazurilor de imbolnavire si, inevitabil, a deceselor, si bolnavii nu vor avea unde sa stea si nici cine sa-i ingrijeasca nu va mai avea, sa nu plangeti si sa nu va plangeti, avertizeaza doctorul. continuă pe Hotnews

Medic din Suceava, despre acordul MAI-BOR: Sa nu plangeti si sa nu va plangeti saptamana viitoare!

Medicul Cristina Hrustovici, de la Suceava, ii acuza pe cei care au facut acordul cu BOR de un calcul politic si ca au cedat insistentelor bisericii, fara sa tina cont de argumentele stiintifice. Pericolul este cu atat mai mare la Suceava, unde spitalul este inca in criza.

Muncitor din Suceava, plecat la munca in Germania, acuzatii grave: Suntem tratati mai rau ca la stana

Un muncitor din Suceava, plecat la munca in Germania, a lansat acuzatii grave pentru modul cum sunt tratati romanii de catre fermieri germani.

Vestea care i-a dat peste cap! Actorii din Sacrificiul, primele reactii dupa decizia Antena 1

Antena 1 a facut un anunt care i-a dat peste cap chiar si pe actorii care joaca in serialul Sacrificiul! Vedetele au avut primele reactii pe retelele de socializare, iar fanii au comentat indelung decizia luata de televiziunea Antena 1, in plina pandemie de coronavirus. Vestea care i-a dat peste cap atat pe fanii serialului .

Mesajul unui medic de la Spitalul Carei: Din suflet va cer sa stati acasa!. Cum arata mainile doctorului, dupa dezinfectari repetate

Un medic de la Spitalul din Care, dr. Alexandru Sava, lasa sa se inteleaga ca numarul romanilor infectati cu noul coronaviorus ar putea fi mai mare decat cel prezentat de oficialitati, deoarece defunctul stat nu testeaza suficient. Medicul face apel catre toti romanii sa stea acasa.

Dosar penal pentru un medic din Capitala dupa ce a incercat sa insele autoritatile

Un medic epidemiolog de la Spitalul Dimitrie Gerota din Capitala, care avea obligatia sa identifice toate persoanele care au intrat in contact cu cazuri confirmate de COVID-19, a omis trecerea unui coleg in evidentele anchetei epidemiologice si are dosar penal.

Dosar penal unui medic de la Dimitrie Gerota fiindca a omis sa bage in carantina alt medic

Un medic gastroenterolog a continuat sa lucreze in mai multe unitati medicale din Bucuresti, desi a .

Curiosul caz al mortii Iuliei Steriu, avocat celebru in Busteni. Acuzatia unui medic prieten: Este o mare eroare medicala

Iulia Steriu, o avocata in varsta de 50 de ani din Busteni, judetul Prahova, a murit duminica, 12 aprilie, in Spitalul Judetean de Urgenta din Ploiesti. Vestea mortii neasteptate a socat comunitatea locala, iar un medic, apropiat al femeii, acuza ca la mijloc este vorba despre o mare eroare medicala.

Criticile dure ale unui medic la adresa sistemului medical si politic in vreme de pandemie: Murdar, corupt, bolnav

Un medic de la Maternitatea Botosani a criticat reactia autoritatilor in legatura cu pandemia de coronavirus. Printre altele, acuza proasta pregatire, dar denunta si calitatea sistemului sanitar romanesc influentat de politica si interese obscure.

429 dintre cele 812 de cadre medicale infectate cu coronavirus sunt din Suceava. Situatia pe judete

Un numar de 812 cadre medicale sunt infectate in Romania cu noul coronavirus, conform raportarilor primite de catre Institutul National de Sanatate Publica din teritoriu, anunta Grupul de Comunicare Strategica.

Marturia unui roman din Spania infectat cu coronavirus: Nu mai traisem asa ceva

Un roman din Spania a marturisit cum a fost infectat cu coronavirusul si cum a reusit sa invinga boala.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )