Libnet.ro
UNICEF

15:30

Messi, exemplu pentru Neymar: Brazilianul din atacul Barcelonei s-a vopsit si el blond. Urmeaza Suarez? (FOTO)

B1 B1,
Messi, exemplu pentru Neymar: Brazilianul din atacul Barcelonei s-a vopsit si el blond. Urmeaza Suarez? (FOTO)

Atacul Barcelonei s-a transformat intr-o Ileana Consanzeana de gen masculin. Dupa ce Messi a venit din vacanta vosit blond, si colegul sau din atac i-a luat exemplul. Se pare ca argentiniaul este un. continuă pe B1

Trebuie sa luam masuri pentru imbunatatirea conditiilor din parcurile Municipalitatii

Primarul General, Gabriela Firea a declarat astazi ca trebuie luate masuri urgente pentru imbunatatirea conditiilor din parcurile municipalitatii, in conditiile in care au fost primite numeroase sesizari din partea bucurestenilor cu privire la calitatea spatiilor de joaca din parcuri, precum si la aspectul spatiilor verzi.

Destin tragic pentru o familie din Maramures! Un tanar de 21 de ani s-a rasturnat cu masina, iar mama si fratele lui au murit

Destin tragic pentru o familie din Maramures, care se indrepta spre satu Mare! Un tanar in varsta de 21 de ani s-a rasturnat cu masina, iar mama si fratele sau in varsta de 10.

Primarul Capitalei doreste respectarea termenelor pentru finalizarea lucrarilor din cartierul ANL Henri Coanda

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a discutat, vineri, cu reprezentantii directiilor de specialitate din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti, pe tema lucrarilor din cartierul ANL Henri Coanda .

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1999 seconds )