Libnet.ro
UNICEF

00:07

Mi-am pierdut o parte a corpului. O tanara din Marea Britanie a facut un apel neobisnuit (FOTO)

B1 B1,
Mi-am pierdut o parte a corpului. O tanara din Marea Britanie a facut un apel neobisnuit (FOTO)

O tanara din Marea Britanie a pierdut o parte a corpului, dupa o petrecere in club alaturi de colegii ei, potrivit Metro. Amelia Welch s-a nascut cu o malformatie congenitala, motiv pentru care. continuă pe B1

A fost readus in tara un lot de monede antice recuperat din Marea Britanie

Muzeul National de Istorie a Romaniei MNIR) anunta recuperarea si readucerea in tara a sapte monede antice din aur si argint ce fac parte din tezaure monetare provenind din zona Muntilor Orastiei. Monedele au fost gasite cu detectorul de metal si sustrase ilegal din Romania, fiind recuperate de la case de licitatie din Marea Britanie. Aceste monede vor fi prezentate intr-o expozitie care va fi deschisa pe 15 iunie.

Euroscepticismul in crestere in Europa, inaintea referendumului din Marea Britanie (sondaj)

Euroscepticismul este in crestere in intreaga Europa, arata un nou sondaj, cu putin mai mult de doua saptamani inainte ca britanicii sa decida daca sa ramana in Uniunea Europeana. Cu toate acestea, raportul Pew Research Center a constatat ca o mica majoritate - o medie de 51% - dintre respondenti din 10 tari UE sustine inca apartenenta la blocul comunitar.

Apple face schimbari majore in magazinul de aplicatii, promitand dezvoltatorilor o parte mai mare din venituri

Apple a anuntat miercuri un set de schimbari importante in magazinul de aplicatii App Store, modul in care Apple partajeaza veniturile cu dezvoltatorii urmand a fi mai favorabil acestora din urma. Modificarile vor permite dezvoltatorilor sa isi plaseze reclame in rezultatele cautarii. Pe App Store sunt 1,5 milioane de aplicatii si, in medie, se adauga 14. 000 in fiecare saptamana. Problema este insa ca userii instaleaza in medie tot mai putine aplicatii, iar companiile mici nu prea sunt vizibile.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )