Libnet.ro
UNICEF

15:00

Michael Flynn, consilierul pe probleme de securitate nationala al lui Donald Trump, a demisionat

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Michael Flynn, consilierul pe probleme de securitate nationala al lui Donald Trump, a demisionat

Michael Flynn, consilierul pe probleme de securitate nationala al presedintelui Statelor Unite, Donald Trump, a demisionat, pe fondul scandalului privind convorbirile sale telefonice cu ambasadorul rus in SUA inaintea instalarii administratiei Trump la Casa Alba, scrie AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Michael Flynn, consilierul pe probleme de securitate nationala al lui Donald Trump, a demisionat

Michael Flynn, consilierul pe probleme de securitate nationala al presedintelui Statelor Unite, Donald Trump, a demisionat luni seara, pe fondul scandalului privind convorbirile sale telefonice cu ambasadorul rus in SUA inaintea instalarii administratiei Trump la Casa Alba, scrie AFP.

Prima criza la Casa Alba. Consilierul pe probleme de Securitate Nationala a demisionat, ce urmeaza

La trei saptamani de la instalarea noii administratii, consilierul pe probeleme de Securitate Nationala, Michael Flynn, unul dintre oamenii de baza ai presedintelui Trump a cazut victima relatiilor sale ambigue cu Rusia. Iar lucrurile nu se vor opri aici.

Victima colaterala a bunelor relatii dintre Trump si Putin. Consilierul pentru securitate nationala al presedintelui Trump a demisionat, in urma acuzatiilor ca e prieten cu ambasadorul Rusiei

Consilierul pentru securitate nationala al presedintelui SUA, Michael Flynn, a demisionat, anunta agentiile internationale de presa.

DEMISIE LA CASA ALBA: Donald Trump ramane FARA consilierul pentru securitate nationala

Consilierul presedintelui american pentru securitate nationala, Michael Flynn a demisionat din functie, potrivit Mediafax. Decizia consilierului vine pe fondul unor tensiuni generate de discutiile purtate cu.

UPDATE Consilierul pentru securitate nationala al lui Trump a demisionat, dupa ce a fost acuzat ca l-a mintit pe vicepresedinte si ca este vulnerabil santajelor din partea Rusiei

Consilierul pe probleme de securitate nationala al presedintelui american Donald Trump, generalul Michael Flynn, si-a anuntat demisia din functie marti dimineata, la cateva ore dupa ce Washington Post a relatat despre existenta unui raport care il acuza pe generalul american ca ar fi discutat sanctiunile impuse Moscoveicu ambasadorul Rusiei in SUA si il declara vulnerabil la eventuale tentative de santaj din partea Kremlinului.

Potentialii inlocuitori ai lui Michael Flynn

Presedintele american Donald Trump trebuie sa gaseasca un nou consilier pentru Securitate Nationala, dupa ce administratia sa a suferit o lovitura grea, la mai putin de o luna de la investire, prin demisia lui Michael Flynn, relateaza Associated Press, care prezinta, potrivit news. ro, lista cu principalii favoriti si o scurta prezentare a fiecaruia dintre ei.

Alesii rusi sar in apararea lui Michael Flynn si denunta infectarea administratiei Trump cu un sentiment de rusofobie

Alesii rusi au sarit in apararea fostului consilier pentru Securitate Nationala al presedintelui american Donald Trump, Michael Flynn, care si-a dat demisia dupa ce s-a aflat ca a mintit oficiali de la Casa Alba, inclusiv pe vicepresedintele Mike Pence, asupra contactelor sale cu ambasadorul Rusiei la Washington, relateaza Associated Press.

Trump gestioneaza problemele de SECURITATE NATIONALA la cina in vazul toturor! (FOTO)

Se poate spune orice despre Donald Trump, insa nu faptul ca este un Presedinte obisnuit. Deciziile pe care le ia, dar si modul lui de a gandi sunt cel putin problematice si controversate.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )