Libnet.ro
UNICEF

01:05

Microbuz cu romani, implicat intr-un accident grav in Belgia. in urma impactului, un barbat a murit, iar alti patru au fost raniti

Antena3 Antena3,
Microbuz cu romani, implicat intr-un accident grav in Belgia. in urma impactului, un barbat a murit, iar alti patru au fost raniti

Un accident grav a avut loc, luni, in Belgia. Un roman a murit si alti patru au fost raniti dupa ce microbuzul in care se aflau a intrat in parapetele de pe marginea soselei. Potrivit. continuă pe Antena3

Un microbuz cu romani a avut accident in Belgia. Un barbat a murit, alti patru sunt raniti

Ambasada Romaniei la Bruxelles investigheaza situatia romanilor implicati in accidentul de microbuz inregistrat pe soseaua E35 din Belgia, a anuntat, marti, Ministerul de Externe al Romaniei.

Accident grav pe autostrada A1, dupa ce doua TIR-uri s-au ciocnit. Ambii soferi ai autovehiculelor au murit

Traficul rutier pe autostrada A1, pe sensul de mers Timisoara Arad, este blocat, dupa ce un accident grav rutier s-a produs. Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Arad, doua.

Accident grav in judetul Ialomita: Trei persoane au murit (VIDEO)

Accident grav in judetul Ialomita. Trei oameni au murit dupa ce doua autoturisme si un autotren s-au izbit violent in localitatea Sinesti, informeaza B1 TV. Alti doi oameni sunt grav.

Accident grav in Capitala. O femeie a zuburat prin geam dintr-o masina

Accident grav pe Calea Rahovei din Capitala, dupa miezul noptii. Potrivit martorilor, un sofer a trecut pe culoarea rosie a semaforului, iar masina in care se afla s-a izbit de un alt autoturism si s-a.

Accident grav in statiunea Mamaia. Un pieton a fost accidentat mortal (FOTO)

Un accident grav a avut loc, duminica dimineata, in statiunea Mamaia, potrivit Constanta News. O persoana si-a pierdut viata si o alta a fost ranita si incarcerata. Echipajele SMURD au.

Accident grav pe un drum comunal din judetul Buzau. A furat mireasa si a ajuns la morga

O tanara de 18 ani a murit, iar o alta in varsta de 19 ani a fost grav ranita, in urma unui grav accident rutier produs in noaptea de sambata spre duminica pe un drum comunal din judetul Buzau .

Accident grav in judetul Ialomita: Trei persoane au murit si alte trei au fost ranite

Trei persoane si-au pierdut viata, marti dimineata, intr-un accident rutier care a avut loc in localitatea Sinesti Ialomita), informeaza ISU Bucuresti-Ilfov. Potrivit sursei citate, in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )