Libnet.ro
UNICEF

22:45

Mihai Fifor, mesaj dur pentru Klaus Iohannis dupa tragedia din Dambovita: Prin blocarea interimatelor, nu se pot reforma sisteme vechi si cu probleme de zeci de ani. in acest timp mor oameni

B1 B1,
Mihai Fifor, mesaj dur pentru Klaus Iohannis dupa tragedia din Dambovita: Prin blocarea interimatelor, nu se pot reforma sisteme vechi si cu probleme de zeci de ani. in acest timp mor oameni

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a lansat un val de acuzatii la adresa presedintelui Klaus Iohannis in contextul tragediei din Dambovita, unde o fetita de 11 ani a fost rapita si. continuă pe B1

Mihai Fifor, atac dur la adresa lui Klaus Iohannis: Domnul presedinte, mai este nevoie sa moara oameni ca sa deblocati activitatea Guvernului?

Vicepremierul Mihai Fifor l-a atacat in termeni duri pe presedintele Klaus Iohannis pe care il acuza ca blocheaza activitatea Executivului, care ar fi avut nevoie de mana libera pentru a faceschimbari.

Klaus Iohannis: Dupa ce trece motiunea, discutam altfel!

Klaus Iohannis este informat in permanenta despre fiecare miscare pe care liderii PNL o fac. Seful statului a recunoscut ca stie totul despre stadiul motiunii de cenzura care se negociaza de cateva.

Dan Alexa, mesaj dur pentru galeria lui Dinamo: Doar niste pisoi

Antrenorul Dan Alexa a reactionat dupa meciul cu Dinamo impotriva suporterilor echipei bucurestene.

Mihai Fifor il face responsabil pe Iohannis pentru uciderea fetitei de 11 ani din Gura Sutii

Secretarul general al PSD Mihai Fifor, caruia in 12 septembrie i-a expirat mandatul de ministru interimar la Interne, il face responsabil pe presedintele Klaus Iohannis pentru uciderea fetitei de 11 ani din Dambovita. El sustine ca in timp ce o alta fetita a fost victima unei crime oribile, Ministerul Afacerilor Interne ramane blocat la varf, neexistand nici macar un ministru interimar care sa conduca sistemul si sa coordoneze lupta zilnica a politistilor cu criminalii si infractorii.

Mihai Fifor: Avem o misiune pentru oameni, la care nu renuntam si pe care nu o negociem

Secretarul general al PSD, vicepremierul Mihai Fifor, transmite ca romanii merita un presedinte care pune interesul tarii inaintea propriului interes. Avem o misiune pentru oameni, la care nu renuntam si.

MIHAI FIFOR: Din cauza blocajelor presedintelui, comunitati intregi de romani sunt private de la dezvoltare

Vicepremierul Mihai Fifor a afirmat ca au trecut 5 zile de la decizia Curtii Constitutionale si 26 de zile de cand presedintele Klaus Iohannis ar fi trebuit sa faca numirile ministrilor interimari si a mentionat ca din cauza blocajelor presedintelui, Romania investeste mai putin, absoarbe mai putini bani europeni si comunitati intregi de romani sunt private de la dezvoltare.

Mihai Fifor: Din cauza blocajelor presedintelui, Romania investeste mai putin, absoarbe mai putini bani europeni

Vicepremierul Mihai Fifor a afirmat ca au trecut 5 zile de la decizia Curtii Constitutionale si 26 de zile de cand presedintele Klaus Iohannis ar fi trebuit sa faca numirile ministrilor interimari si a.

Fifor, atac dur la Ponta: Nimeni din PSD nu va va ierta trocurile pe care le faceati prin K2. Ati tradat fara sa clipiti

Mihai Fifor a venit cu atac dur la adesa lui Victor Ponta. Secretarul general PSD ii transmite liderului PRO Romania ca niciun social-democrat nu va ierta trocurile pe care le-a facut in vilele de protocol ale SRI.

Klaus Iohannis, apel pentru protejarea mediului

Presedintele Klaus Iohannis a trasmis, duminica, un mesaj cu ocazia Zilei Mondiale fara masini, afir.

Mihai Fifor: Cea mai mare manipulare a Opozitiei e ca majorarile de salarii au fost mancate de inflatie

Vicepremierul Mihai Fifor, a declarat ca este o manipulare a opozitiei faptul ca majorarile salariale au fost mancate de inflatie. El a precizat ca salariul mediu net a ajuns la 3. 142 de lei, in luna.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )