Libnet.ro
UNICEF

14:45

Mihai Razvan Ungureanu: Alianta dreptei se incheaga cu dificultate din cauza orgoliilor

Adevărul Adevărul,
Mihai Razvan Ungureanu: Alianta dreptei se incheaga cu dificultate din cauza orgoliilor

Presedintele Partidului Forta Civica, Mihai Razvan Ungureanu, sustine ca alianta de centru-dreapta se realizeaza cu dificultate din cauza orgoliilor si este cazul ca acestea sa fie mai moderate pentru atingerea scopului final. continuă pe Adevărul

Mihai Razvan Ungureanu: Alianta dreptei se incheaga cu dificultate din cauza orgoliilor

Presedintele Partidului Forta Civica, Mihai Razvan Ungureanu, sustine ca alianta de centru-dreapta se realizeaza cu dificultate din cauza orgoliilor si este cazul ca acestea sa fie mai moderate pentru atingerea scopului final. El a afirmat, sambata, la Constanta, ca nu au existat deocamdata negocieri in interiorul acestei aliantei legate de proportionalitatea reprezentarii in colegii si nici compozitia nominala a listei, acestea fiind chestiuni care vor fi discutate in perioada urmatoare, transmite Mediafax.

Mihai Razvan Ungureanu: Alianta dreptei se incheaga cu dificultate din cauza orgoliilor.

Presedintele Partidului Forta Civica, Mihai Razvan Ungureanu, sustine ca alianta de centru-dreapta se realizeaza cu dificultate din cauza orgoliilor si este cazul ca acestea sa fie mai moderate pentru atingerea scopului final, scrie Mediafax. El a afirmat, sambata, la Constanta, ca nu au existat deocamdata negocieri in interiorul acestei aliantei legate de proportionalitatea reprezentarii in colegii si nici compozitia nominala a listei, acestea fiind chestiuni care vor fi discutate in perioada .

Mihai-Razvan Ungureanu a discutat la Vatican despre romanii din Italia

Fostul premier al Romaniei, Mihai Razvan Ungureanu, s-a intalnit astazi la Vatican cu cardinalul Giovanni Battista Re, Prefect Emeritus al Congregatiei de Episcopi, si au discutat despre situatia romanilor stabiliti in Italia si ultimele evolutii din politica si economia romaneasca, conform unui comunicat de presa.

Mihai Razvan Ungureanu, la scoala tinerilor PDL: Cel mai mare pacat in politica tine de egoism

Fostul premier Mihai Razvan Ungureanu a declarat, la reuniunea tinerilor PDL de la Eforie Nord, ca cel mai mare pacat in politica tine de egoism si a subliniat faptul ca alianta electorala de centru-dreapta.

Ungureanu: Alianta de centru-dreapta se realizeaza cu dificultate din cauza orgoliilor

Presedintele Partidului Forta Civica, Mihai Razvan Ungureanu, sustine ca alianta de centru-dreapta se realizeaza cu dificultate din cauza orgoliilor si este cazul ca acestea sa fie mai moderate pentru atingerea.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )