Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mihai Sturzu: Piata muzicala din Romania traieste foarte bine si fara Eurovision

Antena3 Antena3,
Mihai Sturzu: Piata muzicala din Romania traieste foarte bine si fara Eurovision

Deputatul Mihai Sturzu, membru al trupei HI-Q, a afirmat in editia de luni a emisiunii Se intampla in Romania ca piata muzicala de la noi din tara traieste foarte bine si fara Eurovision. Mihai Sturzu. continuă pe Antena3

Konieczny: Piata de capital din Romania are un potential de crestere foarte puternic

Piata de capital din Romania are un potential de crestere foarte puternic, iar noi suntem foarte convinsi ca tara si piata de capital au potentialul sa repete succesul bursei si al pietei de capital din Polonia, a declarat Greg Konieczny, Manager de Fond al Fondului Proprietatea, intr-un interviu pentru postul de televiziune CNBC.

Mihai Sturzu, atac la Elena Basescu: Sta prost cu adevarul.

Deputatul PSD Mihai Sturzu a comentat, luni, pe pagina sa de Facebook, ca Elena Basescu sta prost cu adevarul, dupa ce fiica presedintelui a scris pe blogul personal ca Sturzu va primi 140. 000 de euro de la TVR, pentru o emisiune ce va aparea in grila programului public. Am observat astazi ca doamna EBA sta prost nu numai cu limba romana, ci si cu adevarul. Minte cu o nerusinare demna de numele pe care il poarta si de partidul din care face parte, a spus Sturzu, anuntand ca nu are niciun .

Vicepremierul Nick Clegg considera ca ridicarea restrictiilor pe piata muncii pentru Romania si Bulgaria nu va genera un aflux de imigranti in Marea Britanie

Vicepremierul britanic Nick Clegg considera ca ridicarea restrictiilor pe piata muncii pentru Romania si Bulgaria nu va genera un aflux de imigranti in Marea Britanie, declaratia politicianului dand nastere.

Primar italian: Romanii din Piemonte sunt foarte bine integrati.

Cei 100. 000 de romani din regiunea Piemonte din Italia sunt foarte bine integrati, a afirmat primarul din Torino, Piero Fassino, la a treia editie a Forumului economic Romania - Italia. In Torino sunt 50. 000 de cetateni romani, iar in regiunea Piemonte peste 100. 000 de romani foarte bine integrati, a spus primarul Piero Fassino in discursul sau din cadrul forumului. Edilul din Torino a apreciat organizarea Forumului, sustinand ca internationalizarea firmelor in dificultate din zona Torino .

Victor Ponta: Fac un apel catre toate institutiile din Romania sa vorbim pe o singura voce despre Schengen

Pozitia pe care a exprimat-o presedintele Comisiei Europene CE) privind amanarea aderarii Romaniei la Schengen din cauza unui amalgam de lucruri care tin de extremism si de sovinism este cea mai corecta exprimata vreodata de un inalt oficial european si as vrea sa fac un apel la institutiile din Romania - presedinte, parlament, partide politice - sa vorbim pe o singura voce si sa nu mai dam vina unii pe altii pentru lipsa unei decizii, a declarat vineri, la Bruxelles, premierul roman Victor Ponta.

Cu experienta Silicon Valley: antreprenor german lanseaza din Romania un instrument de plata online pentru restaurante

Un antreprenor german cu 15 ani de experienta la furnizorul de solutii de securitate Avira. com si cu know-how in Silicon Valley a lansat pe piata locala GloriaFood. com , un sistem de comenzi online gratuit pentru restaurante.

Caru' cu vedete: Top 10 cele mai frumoase actrite din Romania; Un artist legendar al Romaniei socheaza: Sunt zile in care mananc doar pita uscata, dar mi-am pastrat demnitatea!; Bomba in showbiz! Ei formeaza cel mai nou si mai fierbinte cuplu din lumea m

Puscaria lui Becali, bucuria fetelor. Fata lui Becali la volan, bodyguarzii dupa ea! Teodora conduce un luxos Range Rover, iar sora ei se machiaza de zor in masina. Fetele lui Gigi Becali apar in prim-plan din ce in ce mai des. Ce dulce-i razbunarea! Roxana Vancea i l-a suflat Andei Adam pe Catalin Botezatu. Blonda a petrecut o noapte cu fostul ei iubit, iar Vancea i l-a suflat pe Bote! Showbizz-ul este un pat imens unde partenerii se schimba, intre ei.

Salpingidis se teme de returul din Romania

Dimitris Salpingidis, unul dintre jucatorii de baza ai nationalei Greciei, admite ca echipa sa este favorita la calificare, insa in acelasi timp este constient de dificultatea intalnirii cu Romania de la Bucuresti.

UPDATE Actorul Steven Seagal a adoptat la distanta un caine comunitar de la un adapost din Romania

Actorul american Steven Seagal a adoptat la distanta, duminica dupa-amiaza, un caine pe care l-a numit Grivei, din adapostul Dogtown de langa Bucuresti, a donat patru tone de mancare pentru animale si a sustinut ca va oferi in continuare sprijin pentru continuarea investitiilor in acest centru, relateaza Mediafax.

VIDEO UPDATE Actorul Steven Seagal a adoptat la distanta un caine comunitar de la un adapost din Romania

Actorul american Steven Seagal a adoptat la distanta, duminica dupa-amiaza, un caine pe care l-a numit Grivei, din adapostul Dogtown de langa Bucuresti, a donat patru tone de mancare pentru animale si a sustinut ca va oferi in continuare sprijin pentru continuarea investitiilor in acest centru, relateaza Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )